Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#28915 Tätäkö haluatte??

20.02.2014 15:11

Täällä pelotellaan homoja helvetillä tuonpuoleisessa. Tutkimus kertoo, että olette heille sen luoneet jo täällä ajassa.

"Tutkimus: Homovastaisuus lyhentää vuosilla homoseksuaalien elinikää

Tuoreen amerikkalaistutkimuksen mukaan elämä homovastaisessa yhteisössä nipistää vuosia homoseksuaalien elinajanodotteesta.

Columbian yliopiston tutkimuksessa vertailtiin homo- ja biseksuaalien kuolleisuutta alueilla, joiden asenneilmasto homoseksuaalisuutta kohtaan oli joko kielteinen tai salliva. Tulokset osoittivat, että homoseksuaalien elinikä oli keskimäärin 12 vuotta lyhyempi kielteisillä kuin sallivilla alueilla. Tutkimuksessa oli mukana sekä mies- että naispuolisia homo- ja bi-seksuaaleja.

Homoseksuaalien tärkein kuolinsyy kielteisillä alueilla oli sydänsairaudet, jotka kielivät pitkään jatkuneesta psykososiaalisesta stressistä. Myös murhat ja itsemurhat olivat yleisempiä kielteisillä alueilla.

Esimerkiksi kielteisillä alueilla itsemurhaan päätyneet homoseksuaalit riistivät hengen itseltään keskimäärin 37-vuotiaana. Sallivammilla alueilla itsemurhan tehneiden keskimääräinen ikä oli 55 vuotta.

Kuvaavaa on myös se, kuinka moni vuonna 1988 kyselyyn vastanneista homo- ja biseksuaaleista oli elossa tutkimuksen päätyttyä; sallivilla alueilla 92 prosenttia, kielteisillä 78 prosenttia.

"Tulosten perusteella ennenaikaisen kuoleman riski pitäisi lisätä yhdeksi ennakkoluulojen seuraukseksi", sanoo tutkimusta johtanut professori Mark Hatzenbuehler Columbian yliopistosta. Hänen mukaansa ero ihmisten elinajanodotteessa kielteisten ja sallivien alueiden välillä oli samaa luokkaa kuin ero korkeakoulutettujen ja ei-korkeakoulutettujen välillä.

Tutkijat tarkastelivat selittäisivätkö jotkin tunnetut taustatekijät, kuten etninen ryhmä, tulotaso tai koulutus tuloksia, mutta löytö yhteisön asenteiden vaikutuksesta elinajanodotteeseen säilyi.

Tutkimuksen julkaisi Social Science and Medicine. "

http://www.hs.fi/tiede/Tutkimus+Homovastaisuus+lyhent%C3%A4%C3%A4+vuosilla+homoseksuaalien+elinik%C3%A4%C3%A4/a1392867353908?ref=hs-art-new-1

Vastaukset


Vieras

#28916 Re: Tätäkö haluatte??

2014-02-20 15:16:01

#28915: - Tätäkö haluatte?? 

 Mitä tekemistä tuolla on sen suhteen että nykyinen avioliittolaki halutaan täällä nyt romuttaa?

vieras

#28922 Re: Tätäkö haluatte??

2014-02-20 15:23:48

#28915: - Tätäkö haluatte??

HÖPÖ HÖPÖ!

 

 

HERRA, SINÄ TUNNET MINUT

 

Raamattu sanoo psalmi 139

 

16. Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani,

sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu.

Ennen kuin olin elänyt päivääkään,

OLIVAT KAIKKI PÄIVÄNI JO LUODUT.