Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22314

11.10.2013 19:58


Saanko pyytää esirukoustasi?


Tuolle pienelle syyrialaistytölle ennenmuuta. Mutta myös 61-vuotiaan Jordanjoenlaaksossa eilen kauhealla tavalla tapetun miehen leskelle, ja mahdolliselle perheelle. Mies lähti torstai-iltana katsomaan talonsa pihalta kantautuvaa meteliä, ja kahden terroristin brutaalisti murhaamaksi vaimonsa silmien edessä.
http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/24174/Default.aspx?hp=readmore

Isä, sinä voit tähänkin kauheuteen tulla,  Herra vaikka nämä käyttivät kauheaa asetta,  kirvestä, sinun aseesi ovat tehokkaat, ja nytkin voimassa olevat. Niillä riisutaan aseista jopa valtoja ja voimia.

Herra pyydämme rakasta läsnäoloasi tämän miehen vaimolle, läheisille ja rakkaille. Että itse lohduttaisit heitä, ja parantaisit. Että he saisivat kokea sinun yli-inhimillisen, ihmeellisen apusi, tässä suuressa kivussaan. Jeesus ilmesty!  

Jeesus Auta, me anomme, myös sitä pienen pientä tyttöä. Herra! Sinä näet, sinä tiedät. Anna suomalaisten sydämen kääntyä tätä lasta kohti ja suoda hänelle oikein hyvä koti. Siunaa häntä juuri nyt, anna rauha hänenkin hätääntyneeseen sydämeensä.  
Katso Herra heitä kaikkia, missä ovilla kolkuttelevat apua itselleen, kotia jossa vihdoin rauhoittua ja levätä kaiken hukassaolon jälkeen. Nimesi tähden Auta!

Vastaukset


Vieras

#22315 Re:

2013-10-11 20:03:44

#22314: -

Siinä sitä rukoillaan yhden takia kun samalla hetkellä kuolee tuhansia lapsia..jotenkin niin..sori mutta ei riitä sanat..TEKOPYHÄÄ!!