Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22307 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

11.10.2013 18:21

#22302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

Ok. Harvinaisen selväksi tuli, että et ymmärrä puhumistasi asioista pätkääkään, vaan selittelet niitä niin päin kuin itse haluat niiden näyttävän. Selitys sisältää pakkomielteen, että eri aikoina kirjoitetuilla asioilla olisi joku looginen yhteys. Vaan kun ei ole, vaan kirjoitukset heijastelevat kunkin aikakauden arvoperustaa, joka on muuttunut aikojen kuluessa. Tämä on tietysti kovin ikävää sille väittämälle, että Raamattu olisi yhtä ja samaa johdonmukaista Jumalan ilmoitusta. Siksi rimpuilet ja vedät väkivalloin mutkia suoriksi, jotta Raamatulle vieras kokonaiskuvasi pysyisi eheänä. On täysin päätöntä kirjoittaa korinttilaiskirjeen ohjeita samassa yhteydessä, kun on keskusteltu ensin patriarkkojen ajasta.

Vastaukset


Vieras

#22312 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde

2013-10-11 19:28:55

#22307: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välinen suhde 

Ok. Harvinaisen selväksi tuli että haluat lähes hinnalla millä hyvänsä väistellä sitä totuutta, joka käy sinua kohti. Raamatun ilmoitus on johdonmukainen ja selkeä kokonaisuus jokaiselle sitä lukevalle, joka rukoillen tutkii Sanaa ja etsii siitä totuutta. Vain Pyhä Henki (kolmiyhteisen jumaluuden kolmas persoona) voi Sanan lukijalle kirkastaa Jumalan sanasta totuuden, koska Jumala on Pyhän Raamatun lähde ja toteuttaja, ja profeetat, evankeliuminkirjoittajat ja apostolit ovat sen kirjoittaneet hänen Henkensä välittömästä vaikutuksesta.

Raamattu (VT+UT) on kokonaisuus. Ja Jumala on ilmoittanut tahtonsa Raamatussa. Tämä on kiistämätön fakta. Huomaa, että Jumalan tahto on myös Jeesuksen meidän Herramme tahto, joka ei, vaikka rakasti syntisiä ihmisiä ihmisinä, koskaan hyväksynyt syntiä tai synnillisyydessä elämistä. Ne jotka haluavat elää Herran kanssa eivät halua tahallaan tehdä syntiä, ja pyrkivät elämään Jumalan tahdon mukaan. Avioliitto on Raamatun mukaan yhden miehen ja yhden naisen välille asetettu Jumalan tahdon mukainen parisuhde. Vain tällaiselle parisuhteelle, jonka Jumala on alun perin ihmisille asettanut oman tahtonsa mukaisesti, on mahdollista pyytää Jumalan siunausta. Muihin parisuhteisiin tai ”liittoihin” on turhaa kuvitella saavansa Jumalan siunausta, koska ne eivät ole Hänen sanansa ja tahtonsa mukaisia. Tämän pitäisi olla jokaiselle selkeää, täysin ymmärrettävää ja johdonmukaista Jumalan ilmoitusta. Ilman uskoa Pyhään Henkeen (Jumaluuden kolmanteen persoonaan) ja ilman uskoa siihen että Pyhä Henki kirkastaa Raamatun Sanaa sitä lukevalle, ohjaa totuudessa ja totuuteen, antaa viisautta, neuvoo ymmärryksessä, ja pitää aina oikealla tiellä – ajaudut valitettavasti omilla järkeilyilläsi auttamattomasti karille.