Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22199 Re: Re: Re: Re: Re:

09.10.2013 19:31

#22198: - Re: Re: Re: Re:

 

Pöllähtää hilse, kun on lukenut täällä runsas 22000 viestiä aiheesta ja sen vierestä! Luulisi suuren osan viestittäjistä tajuavan, ettei toisaalta kristityn uskonveljen ja sisaren ja toisaalta sielunviholliselle antautuneen kesken voi syntyä ymmärrystä ja sopua toisiinsa - ei sitten ”kirveelläkään”. Kun vielä tapa ilmaista mielipiteensä on toisella jo luontaisesti kiivas ja rienaava, niin pahaa jälkeä syntyy.

Mm. humanismin, tasa-arvon, suvaitsevuuden ja moniarvoisuuden savuverhon suojissa voi vapaasti repostella Raamattua ja kristinuskon arvoja ja perustotuuksia. Toki ihmetyttää, miksi ei kirkon edustajien ääni ole enää miemuistiin noussut jämäkästi
puolustamaan kristinuskon todellisia, syvimpiä arvoja!

Mitään positiivista sanottavaa ei ole ilmaantunut Suomi-Äidistämme ja tosimiehistä-siis Isistämme

-tiettyjen omaa isänmaatamme kunnioittavien ryhmien herjaamista sitäkin enemmän. Mitä positiivista tämmöisestä ilveilystä kostutaan-ei niin yhtikäs mitään.

Ihka ilmainen vihje-ajakaa ihmeessä ”sukupuolineutraalit (heh), ateistit ja anarkistit” ts. vähemmistöiset muutosta
havittelevat omia etujanne ja asiaanne omia kanavia hyväksikäyttäen ja antakaa muiden elää omaa elämäänsä arvoineen ja tapoineen.
Jo riittää pelleily! Ei pitäisi olla vaikea tajuta- tai sitten on, kun tietää ja epävarmalle vahvistuu käsitys, minkälaisesta
oudosta miehen ja naisen avioliittoa vastustavasta ihmisryhmästä on kyse.

 

Vastaukset


Vieras

#22200 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-09 20:20:26

#22199: - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Kirjoitukses hiljentää,  ei oikein voi sanoa mitään.  Olet sitten kulkenut pitkän matkan kanssamme,  olemme matkatoverit.
Aloin kuunnella pitkästä aikaa Dawid Wilkersonin videota.  Siinä on se sama Jumalan itkevä hätä ihmiskunnasta,  kuin ennenkin. I´m already in hell,  and i dont cry,  You talk aboyt hell,  Iam already in the hell.  My home is hell.   It is impossible for me.
What is  imbossible for a man,  it is possible for Him.

Jos jollakin on sellainen hätä.  Kristus on. It was love of Jesus. Sano edes kaksi sanaa: Jesus help!    Jeesus Auta!  Kyyneleet alkoivat valua.  
Oh,  Jeesus murtaa jokaisen kirouksen.  Sano kaksi sanaa,  hän murtaa synnin voiman.

Tahdon parantaa,  antaa rauhan ja ilon murheen sijaan,  ja rauhan murheen sijaan.



Vieras

#22206 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-10-10 05:32:01

#22199: - Re: Re: Re: Re: Re:

"Ihka ilmainen vihje-ajakaa ihmeessä ”sukupuolineutraalit (heh), ateistit ja anarkistit” ts. vähemmistöiset muutosta
havittelevat omia etujanne ja asiaanne omia kanavia hyväksikäyttäen ja antakaa muiden elää omaa elämäänsä arvoineen ja tapoineen."

Useampaan kertaan tutkitusti enemmistöisen, tasa-arvoista avioliittoa kannattavan heteroporukan edustajana totean, että tätä kanavaa käytetään, koska tämä on julkinen ja koska tällä kanavalla kaltaisesi vähemmistöiset eivät haluaisi muiden antaa elää omaa elämäänsä, vaan tunkevat sinne ummehtuneilla Raamatun tulkinnoilla höystetyillä vaatimuksillaan. Kukaan meistä ei ole estämässä teitä menemästä edelleen naimisiin miehenä ja naisena ja mumisemasta Raamatun värssyjä keskenänne.