Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#20685 Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

17.09.2013 10:03

#20684: vieras - Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto Täälläkin keskustelijoiden joukossa on niitä kirkossa olevia homoja, jotka väittävät olevansa kristittyjä. Haluavat määrätä joka alueella ja kaikessa kirkkojen asioista, valtion lainsäädännöstä ja poliittisella kentällä myös.

 

Onko sinulla esittää vaikkapa viisi yksilöityä tämän ketjun viestiä, joissa kirkossa olevat, kristityiksi itseään kutsuvat homot ovat halunneet "määrätä joka alueella ja kaikessa kirkkojen asioista, valtion lainsäädännöstä ja poliittisella kentällä myös"?

 

 

Vastaukset

vieras

#20687 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-09-17 10:42:19

#20685: vieras - Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

No, miksi esimerkiksi sinä (ja muut) "taistelet ja vastustat" sitten täällä tässä adressissa olevaa asiaa vastaan? Onhan teillä lakinne ja muita mahdollisuuksia lakiinne. Miksi aviolliittolakia pitää täällä vastustaa noin kovasti ja olla meitä nykyisen lain kannattajia vastaan keinoilla millä hyvänsä? Ettekö te voi hyväksyä toisia ihmisiä, toisten mielipiteitä ja voimassa olevaa avioliittolakiamme. Onhan toki meilläkin oikeus puolustaa avioliittolakia nykymuodossaan. Minä en väittele, enkä keskustele tästä. Kannatan nykyistä avioliittolakia ja se riittäköön mielipiteenäni ilman uskonnon selityksiä.