Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20678 Re: Re: Taakse jäänyttä manipulaatiota

17.09.2013 07:38

#20677: - Re: Taakse jäänyttä manipulaatiotaUlkopuoliseksi itsensä tuntevalle se ei aukene muuna kuin vapauden rajoituksina ja ahdasmielisyytenä - tälle emme taida mitään voida.

 

Tuohon täytyy lisätä näiden jeesustelijoiden valtava halu saarnata jeesuspuppua ja yrittää määrätä, miten muut ihmiset elämänsä elävät. Päivi Räsänen on hieno esimerkki tällaisesta fanaatikosta.

 

 

 

 

 

Vastaukset

vieras

#20684 Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-09-17 09:53:07

#20678: - Re: Re: Taakse jäänyttä manipulaatiota Tuohon täytyy lisätä näiden jeesustelijoiden valtava halu saarnata jeesuspuppua ja yrittää määrätä, miten muut ihmiset elämänsä elävät.

Täälläkin keskustelijoiden joukossa on niitä kirkossa olevia homoja, jotka väittävät olevansa kristittyjä. Haluavat määrätä joka alueella ja kaikessa kirkkojen asioista, valtion lainsäädännöstä ja poliittisella kentällä myös. Minun mielestäni avioliitto/laki kuuluu ainoastaan naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi. Avioliittolakiin ei tarvitse tehdä muutoksia. Perustuslakikin on olemassa ja rekisteröity parisuhdelakiin tehkööt muutoksensa.