Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20539 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

14.09.2013 14:24

#20538: - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Tämä viitannee matalaan koulutustasoon ja kiihkeään uskonnollisuuteen?

 

 

Vastaukset


Vieras

#20540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-14 14:29:34

#20539: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Kyllä rouva on sitten ystävällinen,  oi oi,  minä olen niin moukka etten ollenkaan osaa tuolla tavalla vetäistä mattoa toisen alta.  ONkos se pitkään kestänyt opetella noin kovaksi,  elämä on kai opettanut?


Vieras

#20556 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-15 06:10:54

#20539: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Viisaat saavat häpeän, kauhistuvat ja joutuvat kiinni. Katso, he ovat hyljänneet Herran sanan - mitä heillä on viisautta?

Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat,

mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus

Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset. Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään, ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on, ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.

Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: "Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa"