Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#19888 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

01.09.2013 15:54

#19875: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Työttömiä on paljon, ei se välttämättä mikään syy ole, jos on työtön. Työttöminä on niin monenlaisia ihmisiä, myös korkeasti koulutettuja ja vähemmän koulutettuja. Työttömyyteen vaikuttavat niin monet syyt. Sen vuoksi monet ovat lähteneet yrittäjiksi. Adoptio-oikeus on rajoitettua kansainvälisestikin ja missä se oikeuden peruste on. Minun mielestäni sitä ei ole.

Ei avioliittolakia naisen ja miehen välistä julkista liittoa voi näiden asioiden takia muuttaa.

Vastaukset


Vieras

#19891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-01 16:13:28

#19888: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En nyt oikein ymmärrä, mitä tuossa satuilet työttömistä. Puhun teoreettisesta mahdollisuudesta olla ottamatta homo töihin, jos työnantaja on homokammoinen. Elävässä elämässä tätä lähellä oli Johanna Korhosen tapaus. Jos hänellä olisi lukenut papereissä rekisteröity parisuhde, hänet olisi voitu syrjäyttää siististi johonkin tekosyyhyn nojautuen - tai valita yksinkertaisesti toinen. Nyt diskriminoijat jäivät kiinni housut nilkoissa ja vaikka väittivät muuta, oikeus päätti lainvoimaisella päätöksellä kyseessä olleen syrjintä.

Adoptiossa voi olla useissakin maissa taantumuksellisia ehtoja sille, että homot eivät saa kyseisestä maasta adoptoida. Se on ihan eri asia kuin se, salliiko Suomen lainsäädäntö sellaisen. Ja tässä kai ollaan etupäässä kehittämässä Suomen eikä Kiinan lakeja. Ja nämä ovat juuri niitä perusteita, joiden takia Suomen lakeja on muutettava. Se kyllä tapahtuu ajan kanssa joka tapauksessa, sanoitte te uskikset mitä tahansa.