Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Rikottu ruukku

#19548 Ei siis KETÄÄN! Joka olisi tietoinen...

27.08.2013 17:33

tästä kaikille hyväksi, Totuuteen perustuvasta / kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen / Luvallisen Oikeuden mukaisesta, turvallisen / turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämänja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta vaihtoehto mahdollisuudesta?!

Ihmiset ei tiedä, eikä ymmärrä näitä kaikille, ja kaikelle Luojan / Jumalan hyväksemme luomalle hyväksi puolen asioita, perustaa, tarkoitusta, ja sen turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavan päämäärää. Sitä kaikessa täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) tavoitetta. Sen tähden, kun eivät tunne Totuutta ja sen kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden perustaa / Lähdettä, joka sen vasta ja ainoastaan mahdollistaa.

Jonka voi tulla tuntemaan vain Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuviin ja mukaisiin, kaikille hyväksi Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen opetuksiin uskon kautta, niiden mukaisesti ojentautumaan / elämään ja toimimaan alkamalla. Siihen kaikille hyväksi vaihtoehtoon kun ei ole, eikä tule olemaan muuta tietä ja mahdollisuutta.

Vain tämä kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisuuden mukainen / vasta ja ainoastaan Oikeasti Laillinen, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Totuuteen, = kaikille hyväksi täydellisyyden lainalaisuuteen, = kaikille hyväksi Pyhän Jumalan sanan, = Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisuuteen perustuva ja mukainen vaihtoehto tie.

Kaikki muu ja muulla tavalla elämä, touhut ja politiikat vie siitä kaikille hyväksi täydellisyyden lähteestä yhä kauemmaksi poispäin, yhä suurempiin ja pahempiin ristiriitaisuuksiin ja sekasortoisuuksiin, onnettomuuksiin, sairauksiin, katastrofeihin, eritavoin toisiaan vastaan kilpailevasti taisteluihin ja sotimisiin, yhä suurempien ja pahempien kirousten / vitsauksien, SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi, ja suurimääräisiksi ennen aikaisiksi kuolemiksi, seuraamusten ylle vetämisiin…

Johon tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta, kaikille hyväksi Jumalan sanan ja tahdon Lain / Laillisuuden VASTAISESTI, = zaatanaa onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan maailman touhujen ja politiikan, kunkin valinnoillaan ja valtuuttamisillaan, ym. kaikin mahdollisin VÄÄRIN, Totuuden / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden Lain vastaisin tavoin YLLÄ, vallassa ja voimassa pitäminen vie ja johtaa. Jota zaatanan hyväksi ja puolesta kunkin tuhoksi ja tuomiokseen, ns. myllyä, lähes kaikki ihmiset maailmassa on mukana / osallisuudessa, kaikellaan pyörittämässä!!

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.

Vastaukset

Dreijaaja / keraamikko

#19550 Re: Ei siis KETÄÄN! Joka olisi tietoinen...

2013-08-27 17:53:04

#19548: Rikottu ruukku - Ei siis KETÄÄN! Joka olisi tietoinen...

Ei siis ketään joka pystyisi / osaisi selittään / tulkkaamaan tämä ruukunpirstaleet./? Olisi kiva tietää / ymmärtää, miksi kauttaviivaa / järkevää ajattelua pitää rääkätä noin pirusti