Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19532 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 10:56

#19522: - Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

 

Pitää aloittaa täältä asti:  Toin tätä Matruusin ajatusta eteenpäin siinämielessä,   kun monet  asiaa omakohtaisesti tuntematta   kirjoittavat  homoseksuaalin valinnanvapaudesta  hiukan asian vierestä.  Kun valinnanvapaus pääasiassa on mahdollista  aluksi vain toteutuspuolella.
Tunnesisältö ihmissuhteissa   on erittäin voimakas tekijä.  Sitä ulkopuoliset eivät saata aavistaa.  Sehän on hyvin intiimi jokaiselle ihmiselle.
Toisin sanoen tämä alue olisi jollakin tavalla nähtävä sisältäkäsin myös niiden,  jotka kristittyinä kirjoittavat homoseksuaalisuudesta niille,  jotka sitä kaiken aikaa hengittävät.   Koska tässä on se villakoiran ydin.   Ja tässä kohdin ei se vastapuoli kyllä ole tullut varmasti kuulluksi.  Vai mitä?  
Mutta en mene tästä yhtään pidemmälle!     Tätä me voisimme uskovina pyytää anteeksi,  että monet ovat kirjoittaneet roisisti etenkin miesten välisistä fyysisistä seikoista,  ohi kaiken henkilökohtaisen tunnepuolen,   joka kuitenkin on voimakkain ja ainoakin yhteenliittävätekijä.  Tämä on sitä esineellistämistä mielestäni  jos olen oikein ymmärtänyt.




Vastaukset


Vieras

#19533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

2013-08-27 11:14:38

Välikommentti  : Nappaa talteen!


(Tässä välissä tärkeä:  Tuhansia yksinäisiä vanhuksia koskeva Helsinki Mission loistoidea:  Yhteislauluillat !
Asiasta Deillä klo kahteen mennessä enemmän)



vieras

#19536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

2013-08-27 12:35:09

#19532: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia ! Tunnesisältö ihmissuhteissa   on erittäin voimakas tekijä.  Sitä ulkopuoliset eivät saata aavistaa.  Sehän on hyvin intiimi jokaiselle ihmiselle.

Pitää aloittaa täältä alusta alkaen. Avioliitto/lainsäädäntö on tarkoitettu naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi. Se loukkaa meitä ja minua syvästi, kun ne joille se ei kuulu ollenkaan tulevat puuttumaan toisten asioihin. Avioliittolakia ei pidä muuttaa.