Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#19527 Re:

27.08.2013 07:55

#19523: - Onkin hyvä kysyä: onko keskuudessamme tilaa myös niille, jotka ovat hyljänneet homoutensa, vai tuomitsemmeko heidät?"

Pitäisi enemmän keskustella siitä, jotka ovat hyljänneet homoutensa, Ei tuomita. Onhan niitäkin, jotka ovat voittaneet ja päässeet siitä homoudestaan irti. Ihmisethän voivat mennä monessa asiassa väärään suuntaan ja harhaan.

On erilaisia totuttuja tapoja elää, esim. syömisessä, juomisssa, rahan käytössä...jne.. Ihmisiähän ohjataan näistä erilaisista totutuista tavoista toisenlaiseen suuntaan/parempaan suuntaan esim. ohjelmassa "Rakas, sinusta on tullut pullukka.... syömishäiriöisiä ohjataan...masennuksissa olevia.... velkakierteessä asiantuntijat auttavat talouden saamiseksi kuntoon.. alkoholiongelmaisia... tätä voisi luetella vaikka kuinka monen asian kohdalla, niin miksei homojen "totutulle tavalle/vääristyneelle asenteelle", vai onko se "jokin muu" harhauttava kiinnostuksen kohteelle voisi tehdä jotain. Tästä pitäisi keskustella, miten autetaan homoudesta irti. Olisi hyvä tulla julki niiden homojen jotka ovat päässeet siitä.

Vastaukset

sivusta seuraileva
Vieras

#19528 Re: Re:

2013-08-27 09:23:17

#19527: vieras - Re:

 

 

Joopa joo. Nyt "vieras" vertaa seksuaalista suuntaumista ylipainoisuuteen ja alkoholismiin ja tarjoaa hoidoksi kristillistä eheytyspuoskarointia, vaikka seksuaalista suuntautuneisuutta ei ole mahdollista muuttaa. Tämäkin asia on käsitelty jo moneen kertaan tässä ketjussa.