Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#18567 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

06.08.2013 10:14

#18557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

Ei tosiaankaan ole ainoa tilanne tuo televisioitu tilaisuus, jossa Jalovaara riivaajista puhuu. Hän myös niiden totuudellisuutta ja raamatun todistusta niistä vakuutteli erillisessä haastattelussa ja TV7:n valistusohjelmissaan.

Uskomattomia ovat myös tämän alan oppiriidat: Eräässä toisessa ohjelmassa eräs nuorempi setämies (taisi olla tämä Petri Paavola) pohti sitä, voiko riivaajia olla sellaisessa sielussa, joka on pyhästä hengestä jo pullollaan!!! Ei ihan tullut asiaan selvyyttä, ihan vähän kun kai saattoivat ne siellä lymyillä....

Vastaukset


Vieras

#18568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

2013-08-06 10:33:50

#18567: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

 

Kyllä niinä aikoina sitten oli paljon sitä puhetta riivaajista  muttei ennen.  Minusta Jalovaara oli erittäin sävyisä,  otti kyllä rohkeasti kantaa,  muttei näitä tullut milloinkaan minusta esiin.  Ei myöskään rukousilloissa.

Jotakin muutosta muuten tunnen kyllä täpahtuneen.  En osaa sanoa mitä.  Pidin hänen radion rukous-illoistaan enemmän,  siinä oli hyvä rukoilla,  ja monet rukoilivat sairaiden puolesta oikein joukolla.  Kyllä useampi syöpää sairastava lähetti kiitoksen lähes joka ohjelmaan.   Myös kotieläimien parantumisesta tuli usein kiitos viestejä.   TV - ohjelmiin en ole ollenkaan tytkästynyt.