Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#18564 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

06.08.2013 09:54

#18557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

Sinulla ei ilmeisesti ole televisiota etkä ole seurannut tv7.

Vastaukset


Vieras

#18566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

2013-08-06 10:05:59

#18564: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

 

 

Olen ne pätkät nähnyt,  mutta en ole jäänyt,  ja harvapa kai jää siihen pelkästään kiinni.  En ole ollenkaan aina samaa mieltä,   ja edelleen ajattelen,  että hänkin tarvitsis sitä jonkinlaista työyhteisöä,  niin vähän väljenee jännitteet ja myös paineet.  Että yksi ihminen ei olisi ottamassa myöskään vasta koko valtakunnan vasaraniskuja.

Hengellinen työ vaatis ollakseen tasapainossa useampia tekijöitä,   ei saisi olla yhden varassa.  Esim Nokia oli,  David  Pawson puhui tästä siellä suoraan vierailulla käydessään, -   ei osattu ottaa todesta ajoissa,  hama tapahtui.

Mutta sen  juuret olivat jo kauan olemassa,  koska siinä oli  pienellä joukolla eväitä toronton wineyard -srk:sta,   minkä itse en koe olevan puhdasta.   Mutta sanon tämä aralla mielellä ja itsekkin kysellen.   Ja silti samassa miehessäkin koen kuitenkin myös rakkaan  veljen ja itku tulee kurkkuun kun ajattelen hänen muukalaisuuttaan tänä päivänä.  Kuka on niin yksin kuin hän .

Wine-Yeardista on sanottava,  että sieltäkään ei yksinomaan lähde huonoa,  mutta kyllä näistä pitäisi tehdä sisällä seurakunnissa tai suuremmassa elimessä selkoa ja tiliä,  etteivät eksytykset saisi niin helposti tulla sisään seurakuntiin.
Ja myös kristillisissä medioissa,  mutta näin ei ole.  Valitettavasti.  Aletaan kantamaan tästä yhteistä vastuuta!!!  Jokainen!