Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#18562 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

06.08.2013 09:43

#18558: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

Pöyristyttävän vastuutonta tekstiä hallitusneuvokselta:

-  Jos uskonnollisessa parantamisessa kehotetaan luopumaan lääketieteellisestä hoidosta ja annetaan kuva siitä, että Jumala kyllä parantaa, se muuttuu täysin kiistatta uskomushoidoksi.

-  Rakastettu lääketieteen lisensiaatti-ministerimme on päästellyt seuraavaa: ” - - tieteellinen todistusaineisto osoittaa vastaansanomattomasti, että homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö. Ne, jotka väittävät homouden olevan luonnollinen, ’terve’ seksuaalisuuden variaatio, mitätöivät perhetaustatutkimusten todistusarvon poliittisista syistä....." Tuolla auktoriteetillä ladeltu, sinsänsä täysin läätetieteellisen tiedon lääkärietiikan vastainen päästö siis uskottelee kyseessä olevan sairaus. Tällöin on erittäin vahvat perusteet olettaa, että hoidon uhriksi joutunut katsoo olevansa sairauden hoitamisen kohteena. Ja tämän lisäksi: Vaikka oikeasti ei olekaan hoidettavaa sairautta, mielen pirstominen  tai hoitotulosten toteutumattomuus hoidon aikana on todistetusti sellaisen aiheuttanut. Pahimmillaan niistä on seurannut itsemurhia.

Vastaukset


Vieras

#18565 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

2013-08-06 09:54:44

#18562: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi on taas puhunut

 

Meiltä puuttuu kyllä se oikea kosketus tuohon amerikkalaiseen meininkiin.  Kyllä varmaan pieleenkin on menty,  -  on niin vaikea malttaa kuunnella sitä viisaampaa ääntä,  ja touhutaan kaikenlaista oman päänupin mukaan.  Hyvä seurakuntayhteys on monesti se paras ihmistenvälinen yhteys ja sitten omat yhteydet Jumalaan kotioloissa ne kaikisten tärkeimmät.

Suomessa varmaan on niin äärettömän vähän tätä,  ettei oikeastaan asiasta paljon kannattais edes surra.  Ja se mikä on,  on ryhmämuotoista, siinä  ei näitä vaaroja ole.


Vai onko jollakulla paremmat tiedot,   eihän mulla oikeastaan ole mitään tietoa,   muutakuin mutu - tuntuma!