Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#17272 Re: Re: Re: Re: Re:

15.07.2013 06:14

#17243: - Re: Re: Re: Re:

Kovasti manipulatiivista on sanomasi, ystävä hyvä, ja heität ilmaan omituisia johtopäätöksiä tekstistäni.  En julista omaa totuuttani, vaan Raamatun totuutta. Miksi olisin ennen uskoontuloani ottanut Jumalan jotenkin huomioon mielipiteissäni, kun en kerran uskonut Hänen olemassaoloonsa? Meillä on ollut homoseksuaaleja perhetuttuina ennen ja jälkeen uskoontulon, miten voit tehdä sellaisen johtopäätöksen, että olen homovastainen? En julista heille Jumalan vihaa, enkä puutu heidän elämäntapaansa mitenkään. He eivät ole sen syntisempiä, kuin minä, kaikki me tarvitsemme Jumalan armoa ja Jeesuksen puhdistavan veren voimaa joka päivä. Ei syntejä voi laittaa minkäänlaiseen suuruusjärjestykseen. Jokainen synti, olipa se ajatus, sana tai teko, on poikkeamista Jumalan tahdosta.

Room 3:23  Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, 1 Joh 1:10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä. Room 6:23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. -Kysymys on vain siitä, otammeko lahjan vastaan vai emme. Jos otamme, myöskin lahjaksi saamamme Pyhä Henki meissä saa aikaan sen, että tietoisen synnin tekemisen halu loppuu kokonaan.

Olet oikeassa siinä, että moraalittomuuden yleisen mielipiteen mukaiset rajat vaihtelevat elettävän aikakauden mukaan. Viittaan tässä kohden jo kirjoittamaani toiseen virkkeeseen; Jumalan totuus ei muutu, vaikka ihmiset kuinka äänestämällä  saisivat muiden ihmisten hyväksynnän tekemälleen synnille.

 

Vastaukset


Vieras

#17274 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-15 09:09:08

#17272: fundis - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Juu kyllä näin on,  tuo Pyhä Henki saa aikaan monenlaista.  Kun aamukahvilla meinasin päästä taas vauhtiin muita kristittyjä arvostellessa,  huomasin,  että se Pyhän Hengen niin tarkka kuuleva "korva"  laskeutui siihen viereen kuuntelemaan , että mitäs sitä taas kristityn ihmisen suusta pääseekään.  Lopetin kesken lauseen,  ja jätin asian siihen.  Silloin pysyy rukouksen ja rakkauden hengessä,  kun ei lähde taistelemaan.  Se on varmaan se Kristuksen sopiva ies.
Siunausta päivääsi,  sen kaikkin hetkiin ja mietteisiin!


Vieras

#17307 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-15 23:41:09

#17272: fundis - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Kaksiteräinen miekka on kirjoituksesi, et puutu mutta silti puutut. Se vaikuttaa olevan aika monen fundisuskovan elämäntehtävä. Puhutaan Jumalan totuudesta ikään kuin olisi yksi absoluuttinen totuus. Olisi hyvä puhua kristillisestä totuudesta tai ehkä vielä kristillisen lahkon totuudesta sillä kaikella kunnioituksella uskoasi kohtaan, se on kuitenkin sinun ja samaan ryhmään kuuluvien totuus. Maailmassa ja Suomessakin on kuitenkin uskoja ja uskontoja muitakin jotka kukin uskoo totuutensa. Näin ollen absoluuttista totuutta ei ole eikä silloin homoasiakaan ole yksioikoinen. Minun on todella vaikea uskoa että perhetuttunne olisivat teille kuin ketkä vain tutut sillä muutoin et olisi täällä ehkä kirjoittelemassa näitä totuuksia. Ehkä kuitenkin vähän iltarukouksissanne toivotte että tyypit muuttuisivat ja saisivat armon. Mutta entä jos he eivät halua?