Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

veryxyl

#17247 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

14.07.2013 13:06

#17228: - Re: Re: Re: Re: Re:

No hei vaan! Minähän upposin bible.orgin maailmaan aluksi ihan tyystin ohjeita seuratten, niin että tuli tutuksi. Sitten tallensin sen ohjesivun koneelle myös vaikka taitaa nuo suljetutkin adressit säilyä luettavana.

Nämä 'heinätyöt' olivat eilinen nokkosten kuivaaminen talven varalle, vahvistukseksi. Suosittelen muillekin jos on mahdollisuuksia keräämiseen. Sitä voi kuivata sekä pakastaa. Muistin virkistykseksi Wikipediasta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Nokkonen

Päivi Räsäsen puheesta minäkin olen kiitollinen, on aika puolustaa häntä päinvastoin kuin viimepäivien suosituimmassa adressissa. Vainoista täällä on puhuttu ja se on tärkeää muistaa heitä, myös Päiviä!
Olikohan perjantai aamutv:ssä, kun peräänkuulutettiin piispojen ja pappien kannanottoja kirkon nykytilanteesta.
Niitä odotellessa...Jumala on rakkaus...rakkaus ei ole Jumala...
Kommentissa #17242 on hyvä linkki...



Vastaukset


Vieras

#17252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-14 14:06:24

#17247: veryxyl - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

Moikka Ver.  minäkin oon kiinnostunut nokkosista.  Etenkin jos sais puhtaita sellaisia.  Ajattelin että olemme olleet täällä piruntorjuntabunkkerissamme sen verran kauan aikaa,  ettei ole mieltä alkaa hyysäämään enää  uusia  ecoisteja stressaamalla itseään,  joten  ehdotan että puhutaan vaikka heinäpoudista kunnes tulevat hiukan kunnioittavammin lähimmäistään vastaan.  Mitä olet mieltä?.