Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Virgo92

#17220 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

13.07.2013 22:41

Vastaukset


Vieras

#17230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-14 07:06:51

#17220: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Virgolle:

Jälkikirjoitukseni  viimeyöltä:  ( Nimimerkkini on p. - jätin pois sen jossakin tiimellyksessä).  Saatanpa aina joskus laittaa sen.  Ja ainakin kun  kirjoitan niille,  jotka itse käyttävät nimimerkkiä,  niinkuin Sinäkin, -  niin olisi kohteliasta silloin olla toisellakin. 

Siis yöllä "unholaan" kirjoitettu:

Joskus nämä asiat vainoista (niinkuin nytkin tulevat niin eläviksi, että todella saman pallon pinnalla siellä,  ihminen niin kuin minäkin...)          Mutta tuli mieleeni myöskin  eräs hyvä  muistikuva Kiinan vangituista . Siellähän ns. kotiseurakuntaliikeestä myös joutuu paljon uskovia pitkiin vankilatuomiohin,  jopa kaksikymmentä vuotta.                                                                                                                                                                      
Näistä selleistä on kuitenkin tullut kristityille myös aivan  erityisen arvokkaita paikkoja. Jollakulla mukana yksi kynänpätkä ja pala paperia, mutta tässä riisutussa vankihuoneessa  Jumala onkin alkanut rakentaa vankisellistä rakkautensa puutarhaa. Se on ihmeellistä.

Voisimmekin sulkea kaikki nämä, myös muista syistä vangitut sisaremme ja veljemme tänään Kaikkivaltiaan Jumalan ja hänen armahtavan rakkautensa
suojaan: -  Herra,  katso taivaastasi kaikkea vääryyttä ja vapauden riistoa,  Kiitos ettet halveksi kurjan kärsimystä, kumarru heidän puoleensa joilla on kovin vaikeaa tällä hetkellä. Kiitos Isä, että tunnet jokaisen vangin, auta käytännöllisellä tavalla niitä, joilla on fyysisiä vammoja tai sairautta, joilla on kurjat olot; vilu, nälkä, kuumuus, pimeys, unenpuute, pelkoja.  
Herra, lähetä apusi! Siunaa myös niitä, jotka ovat vangittuja homoseksuaalisuuden tähden eripuolilla maailmaa. Puolusta ja pelasta heitäkin nimesi tähden!
Siunaa jokaista meistäkin täällä kirjoittavista. Olkoon ylistys ja kiitos nimellesi!