Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sache!

13.07.2013 20:03

#17207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sache! Bitt

 


Kristittyjä vainotaan eniten maailmassa!
28.4.2013 20:37 Martti Issakainen Kulttuuri        (Uusi Suomi )


Samaan aikaan kun Länsimaat kiirehtivät tukemaan muslimien kapinointia Lähi-idässä, ovat islamistit käynnistäneet kristittyjen vainoaallon. Asiantuntijat varoittavat kehityksen kulkevan kohti kontrolloimatonta kaaosta.

Joka päivä kristittyjä vainotaan ja tapetaan heidän uskonsa vuoksi. Tutkijain mukaan maailmassa uskonnon vuoksi vainotuista on peräti 75 % kristittyjä. Tuhansia tapetaan joka vuosi , jotkut asiantuntijat puhuvat kymmenistä tuhansista.

( Edelliseen  korjaisin että vuosittain menettää henkensä  250 000 kristittyä)

Saddam Husseinin hallinnon kaaduttua kaksi kolmasosaa Irakin miljoonasta kristitystä on paennut maasta George W Bushin johtaman koalition” vapautussodan” seurauksena. Sama on nyt tapahtumassa Egyptin 8 milj.kristityn ja Syyrian 2.2 milj. kristityn kohdalla. Vainot ovat levinneet myös väkirikkaisiin maihin kuten Nigeriaan ja Pakistaniin.

Viime viikonloppuna muslimit hyökkäsivät ja tappoivat kristittyjä Egyptissä. Viikkoa aiemmin 19 kristittyä tapettiin ja 4500 joutui pakenemaan Nigerian keskiosissa, missä musliminomadit hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Viime vuosina Nigeriassa useita tuhansia – pääasiassa kristittyjtä – on tapettu.

” Kristittyjen vainot ovat saamassa hälyyttäviä muotoja erityisesti juuri Egyptissä ja Nigeriassa”, kertoo Århusin Yliopiston teologisen tiedekunnan opinto-ohjaaja Peter Lodberg. Hän on pessimistinen kristittyjen tulevaisuuden suhteen Lähi-idässä.

”Olemme uskoneet, että kunhan vain totalitääriset hallitukset kaatuvat Lähi-idässä, demokratia nousee ikään kuin itsestään kuten kävi natsien kaaduttua Euroopassa, jolloin demokraattinen Saksa nousi tilalle”. ”Se oli väärä analyysi, koska uskonnon roolia politiikassa ei otettu huomioon ”, jatkaa Lodberg.

 

Vastaukset


Vieras

#17209 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sac

2013-07-13 20:06:39

#17208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sache!

....

Jatkuu vieläkin pikkusen:

Muutkin asiantuntijat ovat samaa mieltä kuten ihmisoikeusasianajaja Nina Shea. Hän johtaa Religious Freedom- keskusta Hudson Instituutissa USA:ssa. ”Näemme nyt kristittyjen vainon uuden aallon, mikä johtuu kasvavasta islamismista maailmassa”, Nina Shea arvioi.

Kehitys huolestuttaa myös Tanskan vasemmistolaista ulkoministeri Villy Sövndalia.”On erittäin huolestuttavaa, mitä näemme Egyptissä ja Syyriassa. Kristityn vähemmistön osa Irakissa on todella vaikea. On ehdottoman tärkeää, että valtiot kunnioittavat ihmisoikeuksia, mukaan lukien myös uskonnolliset oikeudet” , sanoo Sövndal. Hän on valmis leikkaamaan Tanskan kehitysavusta niille maille, jotka eivät estä kristittyjen vainoja.

Näin Tanskan suuri sanomalehti sekä ulkoministeri ottavat kantaa kristittyjen puolesta ja vastaan. Olisiko aika myös Suomen median ja asiasta vastaavien ministereiden Tuomioja & Hautala korottaa ääntään asiassa.

Signal

#17213 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sac

2013-07-13 21:12:25

#17208: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nach die Sache!

Kristittyjä todellakin vainotaan, joissakin maissa tilanne alkaa muistuttaa jo hitlerin saksan juutalaisvainoja. Tuntuu vain siltä, etteivät ihmiset yhdenmukaisuutta huomaa, ovat kuin laput silmillä. Mutta vainoistahan on kerrottu jo Raamatussa, joten tapahtumat kehittyvät ihan tekstin mukaisesti. Tuossa rokkari Cashin profetaalinen video.

http://www.youtube.com/watch?v=VEyujOSEexM