Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16242 Re: Kristityn vapaudesta

25.06.2013 10:52

#16234: Kahden maan kansalainen - Kristityn vapaudesta

" Vain Kaikkivaltias voi oikeasti muuttaa tekojemme ja synnin välistä tasapainoa syntisen eduksi. Juuri paholainen on se, joka valheillaan saa ihmisen uskomaan suuriin lupauksiin vapaudesta, rikkaudesta ja nautinnosta ilman Jumalaa."

 

= karmanlaki tosin kaikkivaltias ei puutu mihinkään vaan itse luomme oman kohtalomme, lopulta koulutuksen päätyttyä palaamme kotiin, kaikki. Paholainen = oman mielen kuvajainen (vai ootkos tavannut paholaisen jossakin? )

Jokaisen uskonnon sisällä on nämä samat asiat, hieman erilailla kirjoitettuna ja eri sanoin kuvattuna. Eri sanat eivät sisällä siis välttämättä eri merkitystä.

Vastaukset

Paholainen on todellinen, usko pois

#16245

2013-06-25 12:08:58

#16242: - Re: Kristityn vapaudesta 

Olen tavannut pahan hengen (joko paholainen tai paholaisen lähettämä demoni). Tämä tapahtui keväällä 1997 Savonlinnan kristillisellä opistolla, aivan keskellä päivää. Tämä paha, valehteleva henki sanoi selvällä suomenkielellä: "Olisiko Jumala luonut ihmisen jos ei olisi voinut kuolla ristillä?" . Kysymys on ovela ja salakavala ja sopii täysin siihen kuvaan, minkä Raamattu antaa paholaisesta.

Tähän kiusaavaan kysymykseen voidaan verrata kysymys, jolla Jeesusta kiusattiin : pitääkö meidän maksaa veroa keisarille ? Jos Jeesus olisi vastannut "kyllä" niin hän olisi saanut juutalaiset vastaansa. Jos Jeesus olisi vastannut "ei" niin hän olisi saanut roomalaiset vastaansa. Olin tästä kokemuksestani täysin yllättynyt ja jonkin aikaa hämmentynyt. Mutta sitten ymmärsin että kysymys asettaa kyseenalaiseksi Raamatun Sanan ja Jumalan rakkauden, esim. Johannes 3:16. Kysymys vihjaa että Jumala olisi kuollut ristillä jostakin muusta syystä kuin rakkaudesta meitä kohtaan. Nimenomaan rakkauden takia Jeesus kuoli ristillä ja kantoi meidän taakkamme.

Kokemuksestani huolimatta olen kuullut vielä useammin Jeesuksen puheen sisimmässäni.  


Vieras

#16250 Re: Re: Kristityn vapaudesta

2013-06-25 17:04:40

#16242: - Re: Kristityn vapaudesta

 

Tiekkö mitä,  jos mitenkään voisit ajatella,  suosittelisin luettavaksi esim Jesajaa,  Hooseaa,  Aamosta tai jotakuta muuta kohtikäyvää vanhantestamentin profeettaa.  Sieltä tulee todella elävä kuva Jumalasta,  joka elää ja hengittää.

Hän on kyllä  aivan sama,  kuin uudessa liitossa,   tinkimätön sekä rakkaudessaan,  että oikeamielisyydessään.  Sieltä todella oppii tuntemaan tätä Jaakobin Jumalaa.  Vaikka pari lausetta aamulla "tyhjään mahaan".  Se on suora silta Jumalan maailmoihin,   häneen itseensä.  Et kauaa malta pysyä parissa lauseessa.
Sieltä oppii,  ettei Jumala mitenkään voi tyytyä olemaan vain omassa ylhäisessä rauhassaan.  Hän tahtoo kuvansa yhteyteen. Etsii lakkaamatta ihmistä,  tekoansa.