Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#16229 Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

25.06.2013 05:21

#16213: - Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

En tiedä Turun ja Joensuun tilanteesta. Opiskeltavat aineet ja lähtökohdat niihin ovat yhteisiä.

Tiedekuntien sisällä on aina niitä, jotka 'kehittävät' opetettavaa ainetta eteenpäin. Usein tämä kehittäminen ei vie lähemmäksi tulevaa työsarkaa, vaan tekee opiskelusta yhä teoreettisempaa ja varsinainen työ opitaan kunnolla sitten ensimmäisen kymmenen vuoden aikana työelämässä.

'Kehittämisen' motiiveja on erilaisia; urakehitys, kilpailu, aineen arvostuksen lisääminen...  Niinkuin jo tässä ystävämme sanoi, että 'kaikki muuttuu väkisin'. Hienointa on, jos sattuu kehittämään jotain ihan uutta aineen tutkimuksessa, tietenkin...

Teologisen tiedekunnan opinto-oppaasta voi tutkia, minkälaisia tavoitteita kursseilla on.

http://www.helsinki.fi/teol/tdk/pdf/oppaat/Opas1113.pdf

Kuinka tämä sopii yhteen Raamatun Sanan pysyvyyden ja totuuden kanssa? Onko pappiskoulutuksella mitään tekemistä Raamatun opetuksen kanssa?

Tähän viimeiseen vastaisin, että EI! Koko järjestelmä tähtää kirjaviisauteen ja kriittisyyteen. 1 Kor 2:4 ja minun puheeni ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.

Vastaukset


Vieras

#16230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

2013-06-25 05:56:08

#16229: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

"Tähän viimeiseen vastaisin, että EI! Koko järjestelmä tähtää kirjaviisauteen ja kriittisyyteen. 1 Kor 2:4 ja minun puheeni ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan."

Juurikin näin! Mutta kuka määrittelee sen että on kyse Jumalan voimasta eikä jostakin muusta? Mistä sen tietää?


Vieras

#16233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

2013-06-25 06:47:42

#16229: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Jumalan itsensä sukupuoli...

 

Huomenta sulle ja kaikille!  Nyt ne helteet sitten on Fundis alullaan. Et taida itsekkään  rakastaa suuremmin hikikelejä. Itä-Suomeen kärsivällisyyttä kuumuuden keskelle!  Jumala auttakoon sairaita ja heikkoja kestämään. Ja terveitä muistamaan ettei pienen asunnon lähettyvillä taajamissa olisi kovaa metakkaa pitkin yötä.  Mihin pakenee joku yksiössä asuva heiveröinen nipin napin muutenkin elävä ihminen.


Åbo Akademissa oli erilainen miehitys, Koskenniemi ym, en sen tarkemmin kuitenkaan tiedä.  Tuo Joensuu oli itseasiassa yllätys.  Tämä nuori kaveri  (Deissä) oli aivan ihana poikkeus. Hän  oli Jumalan moneen kertaan kutsuma,  ja hänen lausumansa tiedekunnastaan oli hyvä. Se oli Joensuu.  Siellähän on ortodoksinen,  mutta ei hän kyllä ollut ortod.

.....

Tuolla Mid East Profecy:ssa oli taas yksi erittäin ajankohtainen luento Raamatun tähän aikaan lopullista täyttymystään saavista profetiosta.  Tarkoitus oli ottaa siitä runko,  mutta nyt onnistui vain osa,  kun video jumittui,  oltuaan yön valmiustilassa.

Alusta ja lopusta puuttuu:

2.  USA -  we as a nation have across the line.   NYT erittäin ajankohtainen.  Tiedon valta ja arvaamattomuus.    Concequences ? Seuraukset ?

3. This blind acceptance of islam as a beace-loving relicion under the banner of the political correctness (?)  We are going to see sort of spread... It,s getting the whole world in to submission to the worship of Allah and his profet Muhammed, and we are seeing its weaping over the world.

4. Egypti

On kuin Etiopia olisi lukenut Jesajan profetian (luku19) Niilistä,  ja ikäänkuin voisivat vähän  nopeuttaa sen toteutumista
( Pato)  Please pray for Egyptian,  pray for Syria. Raamatun profetia lupaa Egyptille hyvää,  mutta ennenkuin sinne päästään..?
Syyria on avain.

5.  Moral degay in church.  Moraalinen rappio kirkossa.  
Increace of knowledge. Tiedon määrä. ( Ymmärrys lisääntyy)
Nooan päivät
Turkin rooli Hezekiel 38:ssa
Turkey is a very key,  profetically.                        Kelaa kellonaja n:ro 8: kohdalle.  Siitä alkaa varsin.luento(alkurukous)  !

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2GYzme1IjNU