Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#16195 Re: Aiemmeko hävitä kansalaisäänestyksen?

24.06.2013 12:32

#16182: Rukoilkaamme avioliittojen puolesta - Aiemmeko hävitä kansalaisäänestyksen?

Kestävä ja hyvä avoliitto tosiaan tulee, kun miehen ja naisen liitossa on mukana Pyhä Henki. Se on ehdoton edellytys. Joku aviopari on voinut olla "uskossa" kymmeniä vuosia, muistaen siitä myös aina mainita. Kuitenkin he tappelevat ja ilkeilevät toisilleen ja muille, minkä ikinä ennättävät. Miksi näin? Onko Pyhä Henki muka niin voimaton, ettei Hän pystyisi muuttamaan meitä mitenkään vuosikymmenien kuluessa? Ei ole, vika onkin toisaalla, he eivät ole koskaan tulleetkaan uskoon.

He ovat ns. "käännynnäisiä". Juuri he ovat noita seurakunnissa pyöriviä ns. "uskonnollisia", jotka mielellään kiivailevat milloin mistäkin. Juuri heidan kuuleekin usein sanovan, "minä niin vihaan uskonnollisuutta."

Mat.23.15 "Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette."


Kyllä meidän tulee pitää oikeata Raamatun sanaa esillä. Ehdottomasti. Kuka kerää eniten nimiä, sillä ei ole sinänsä merkitystä. Raamatun sanasta luopuminen on jo pitkällä ja pikapuoliin Herra tulee puuttumaan erittäin näkyvästi asioiden kulkuun. Nyt ihmiset saavat valita, ovatko he "mielistyneet vääryyteen" vai Raamatun oikeaan sanaan. Luotetaan me vain Herran oikeudenmukaisuuteen ja kiitetään jo etukäteen.

Vastaukset


Vieras

#16199 Re: Re: Aiemmeko hävitä kansalaisäänestyksen?

2013-06-24 13:13:56