Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kesäperhonen

#16157 Re: Re: Re: Re: Re: Epävarmalle pohdiskelijalle...

23.06.2013 13:37

#16151: - Re: Re: Re: Re: Epävarmalle pohdiskelijalle... Mutta äläpäs nyt sentään erehdy siihen , että ryhtyisit sinä  mukana , pistämään kaikkea pahaa mitä maailmassa aina sattuu ja tapahtuu ( vallankumoukset ,tsunamit ja muut maanjäristykset mukaanlukien ) sen syyksi ,että Jumala näin muka rankaisisi maailmaa, sen vuoksi etteivät ehkä aivan kaikki sen asukkaat ehkä  noudatakaan  hänen käskyään "lisääntykää ja täyttäkää maa" ja eivät halua kokea syntitaakkaa siitä, etteivät ole mukana lisäämässä maapallon tällä hetkellä n. seitsemään miljardin lukuun yltävää väestökäyrää ja sen ylikansoituksen ongelmaa. (Huom. yhden syntyvän länsimaisen kasvu ja eläminen vuosikymmeniä siitä eteenpäin kuluttaa maapallon väheneviä resursseja monin verroin, ehkä kymmeniä kertoja enemmän kuin ihminen joka syntyy kehitysmaihin.) Sehän on se pääasiallisin syy siihen , miksi homoseksuaalisista teoista( kiinnijäämistä) on pidetty tuomittavana niinä raamatullisina aikoina, mistä te olette niin kiinnostuneita.Älä nyt kuitenkaan aivan 1:1 sovella kaikkea sitä ajattelua mikä ehkä päti ,tai minkä mukaan toimittiin  ja tuomittiin parin vuosituhannen takaisessa lähi-idän kulttuuripiirissä vuoden 2013 Eurooppaan!Oletko ajatellut , ns. ´atomiaikaakin´ on nykymaailmassa eletty jo reilusti yli puoli vuosisataa ja että ensimmäisen maailmansodan alkamisesta ensi kesänä sata vuotta.Mietihän , mitä kaikkia asioita onkaan tänäkin ajanjaksona ihmiskunnalle selvinnyt . Raamatulliset ajat ovat yli 20 kertaa vanhempia aikoja ! Siinä hieman perspektiiviä tuon aikakauden janalle hahmottamiseen saadaksesi.

 

Vastaukset


Vieras

#16162 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epävarmalle pohdiskelijalle...

2013-06-23 15:31:05

#16157: Kesäperhonen - Re: Re: Re: Re: Re: Epävarmalle pohdiskelijalle...

Mieti nyt vain näin aluksi tämän kotimaamme tilaa. Vertaa millaista oli elämä muutamia  vuosikymmenniä taaksepäin, kun Jumalan ohjeita vielä kunnioitettiin.

Niin, et ilmeisesti ollut vielä silloin syntynytkään, mutta kysele sen ajan ihmisiltä, niin huomaat eron.

Tapahtuiko esim.murhia, eril. rikoksia, itsemurhia, juurettomuutta, masennusta, loppuunpalamisia, pettämisiä, avioeroja, raiskauksia, eril. epärehellisyyttä, itsekkyyttä, välinpitämättömyyttä, valehtelua, , turvattomuutta, yksinäisyyttä, .... loputon lista, siinä määrin, kun nykyään?

Näistä     on ihan turha syyttää Jumalaa, vaan Luojansa hylännyttä ihmistä itseään, joka kuvittelee moraalittomuudessaan olevansa Jumalaakin viisaampi.

p.s. oletko koskaan huomioinut  paljonko poliisi-, ambulassi- ja siivous-väkeä tarvitaan hengellisissä kokoontumisissa verrattaessa johonkin muihin väenkokoontumisiin?

Mieti mistä se suuri ero voisi johtua ja mitä se yhteiskunnalle maksaa!