Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16049

20.06.2013 18:53

Missähän muuten Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden?

Vastaukset


Vieras

#16050 Re:

2013-06-20 20:00:19

#16049: -

Uusi testamentti puhuu yksiavioisuuden puolesta. Jeesus sanoi:
Hän vastasi ja sanoi: “Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa ‘loi heidät mieheksi ja naiseksi’

ja sanoi: ‘Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi’?

Syntinen vai syyllinen?

#16052 Puntit aikalailla tasan....

2013-06-20 20:18:34

#16049: -  

 Eli ottakoon  se tavallinen ja  Herransa edessä nöyrä hetero-kristitty ensin myllynkiven omalta puhtaalta kaulaltaan pois ,ennen kuin  alkaa sitä muiden kanssaihmistensä ja lähimmäistensä kauloihin  sovitella,ja miettiköön siinä samalla,että kummatkohan ne sen  tällaisen rangaistuksen  nykymaailmassa useimmiten ansaitsisivat, jos oikeutta ihan kirjaimellisesti Raamatun mukaan vieläkin jaettaisiin..Eli siis---.jos olet "hetsku-uskis",niin  avain tämän edellä ,(hieman kinkkisesti esitetyn ) jutun tulkintaan löytyy siinä ,kun luet vaikkapa pedofiliatilastoja aikasi ratoksi ja kesälukemiseksi.Lisälukemiseksi voisi vielä suositella jotain,joka kertoo lapsisotilaiden värväyksestä ja lasten sotilaskoulutuksesta nyky-maailmassa( huom.-homot eivät taida näkyä silläkään saralla  kovin ´yliedustettuina´...)


Vieras

#16062 Re:

2013-06-21 09:21:42

#16049: -  

"Missähän muuten Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden?"

”Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli…”  (2. Kor. 1:1) ”Paavali, apostoli, virkansa saanut, ei ihmisiltä eikä ihmisen kautta, vaan Jeesuksen Kristuksen kautta ja Isän Jumalan, joka on hänet kuolleista herättänyt” (Gal. 1:1)

Tämä Jeesuksen Kristuksen kautta virkansa saanut Paavali, Jumalan tahdosta Kristuksen Jeesuksen apostoli, kirjoittaa Kristuksen Jeesuksen suoraan valtuuttamana meille kirjeissään roomalaisille, korinttolaisille ja Timoteukselle Jumalan totuuden, joka tuomitsee homoseksuaalisuuden harjoittamisen:

”Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa… Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa… Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa… Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen… samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.” (Room. 1:18-27)

”Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.” (1. Kor 6:9-10)

”Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille…haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan.” (1. Tim. 1:8-10)