Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#14077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

22.05.2013 07:43

#14073: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

''Eksegeetikkomme kertoi siinä meille, että asiasta ei olla tieteen puolella yhtä mieltä.''

Pelkästään se, että jotkut tutkijat kiistävät omista intresseistään käsin sanojen merkityksiä, ei vielä ole mikään näyttö asiaa vastaan. Nyt ei olla tekemisissä empiirisen tieteen kanssa, jossa absoluuttinen totuus olisi löydettävissä todistettavasti, eikä sitä kuvaa tieteen nimissä saa yrittää antaakaan.

Ihminen huomioi ja kuuntelee mieluiten asioita 'omaan korvasyyhyynsä'. Sekään ei ole kaukana ihmisestä, että hän keksii selitykset ja vääristelee asioita, joista ei pidä.

Kun kansa haluaa jotakin, se seuraa auktoriteettiaan todisti hän asiansa millaisella propagandalla tahansa, siitä on runsaati näyttöä ihmiskunnan historiassa ja myös tässä ajassa.

Raamatun kokonaissanoma on yhteneväinen Vanhassa ja Uudessa Testamentissa, Sana selittää itseään, kun sitä tarpeeksi lukee.

 

Vastaukset


Vieras

#14078 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-22 07:57:03

#14077: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tasa-arvoisen avioliiton vastustamisessa on kyse samantapaisesta asiasta kuin uskomushoidoissa:

Kukin saa mielestäni uskoa periaatteessa mihin tahansa ja hakea sieltä parannusta, kunhan hoito ei itsessään ole vaarallinen. Tällaista hoidon kohteelle vaarallista hoitoa voisi edustaa tässä yhteydessä juuri homojen ehetytyspuoskarointi.

Sen sijaan jos joku uskottelee jotain hoitoa tehoavaksi tietoisena siitä, että se ei sitä ole, on kyse petoksesta. Tällaisesta on kyse tuossa fundisraamatun tahallisessa käännösvirheessä, johon perustetaan muihin ihmisiin kohdistuvia aikeita.

Jos taas uskomushoitoja tuputtavat yrittävät estää niihin uskovia käyttämästä oikean lääketieteen apua, on kyse puoskaroinnista ja tuottamuksellisesta vahingonteosta. Se rinnastuu yritykseenne estää tasa-arvoisen avioliittolain vastustukseenne, kun yritätte estää näille ihmisille parhaan mahdollisen ratkaisun toteutumisen uskomuksiinne (ei siis tieteelliseen tietoon) perustuen.