Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Rikottu ruukku

#13433 Oikeat kristityt hyväksyy itselleen kärsimystäkin,...

12.05.2013 19:50

niin kuin Herransakin muiden puolesta mutta ei aiheuta kenellekään muille niitä. Ja ne kärsimykset on melle vain vain mielenkiintoista haastetta, jolla ne ikuiseen ihanuuteen pääsyn esteet voitetaan, ja sinne ikuisuuden taivaalliselle puolelle pääsy varmistetaan. Joka on sitä "ahtaasta portista" sisäänkäymistä / zaatanan orjuudesta Kristuksen Jeesuksen Pyhän hengen voimassa vapaustaistelua, sitä pientä hetken kestävää, jossa kunkin usko (onko todellista ja aitoa) Kristukseen Jeesukseen uskollisuus ja kuuliaisuus koetellaan ja testataan, jossa sitten ns. valikoidutaan kelvollisiksi tai kelvottomiksi, sinne ihanaan taivaalliseen ikuiseen elämään.

Niitä oikeasti kristillisiä / Kristuksen Jeesuksen käskyt pitäviä ja täyttäviä / ne maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi kirstillisyyden tunnusmerkit elämässään ja toimissaan ilmentäviä ja täyttäviä. Jota vain ukonnolliset, vähän vain nimeksi Krist. tunnustavatkaan ei tee...

Ne vain uskoo ja puhuu, ja jotain pientä uskottavuudekseen jotkut tekeekin. Mutta eivät halua alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti, niin kuin Kristillisyyteen, Kristuksen Jeesuksen seuraamiseen, Hänelle uskollisuuteen ja kuuliaisuuteen / uskomiseen kuuluu. Ei muuten voi koitua "maailmalle valkeudeksi eikä maalle suolaksi", ihmsille herätykseksi, ja siltä vääryyden ja pahuuden tieltään, Totuuden / Oikeuden mukaisuuden / Kristillisyyden ja pelastuksen tielle kääntymiseen ja lähtemiseen.

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen / valistaen, Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.

Vastaukset


Vieras

#13434 Re: Oikeat kristityt hyväksyy itselleen kärsimystäkin,...

2013-05-12 19:56:08

#13433: Rikottu ruukku - Oikeat kristityt hyväksyy itselleen kärsimystäkin,...

Jospa tarkentaisit, mitä tarkoitat Jeesuksen käskyillä ja miten ne tähän aiheeseen liittyvät.