Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13306 Re: Re: Re: Uskomatonta!

11.05.2013 10:21

#13299: - Re: Re: Uskomatonta! Toinen vaihtoehto on, että seurakunnan työntekijä on kantanut niitä mukanaan oppitunneille.

"Rippikouluista vastaava työalasihteeri Jarmo Kokkonen Kirkkohallituksesta kertoo Turun Sanomille, ettei opas ei ole kuitenkaan kirkon linjan mukainen."

Onpa erikoista toimintaa seurakunnan työntekijöiltä. Eikö seurakunnissa lainkaan esitarkasteta, mitä materiaalia työntekijät jakelevat vai onko kyse siitä, että jälkikäteen selitetään tahallinen teko vahingoksi? Sehän on nyky-Suomessa jo maan tapa. Sen sijaan, että otettaisiin vastuu omista sanomisista ja tekemisistä, selitellään että huumoriahan se vain olikin tai että en minä nyt huomannut, mitä tuli tehtyä, mutta en nyt kuitenkaan tarkoittanut ainakaan sitä mitä tein ja sanoin.

Huolestuttavaa. Suomalaisten veronmaksajien varoin ylläpidetyissä kouluissa jaellaan kiihkouskonnollista materiaalia. Tämän Yhdysvalloista kopioidun materiaalin suomentamiseen ja painamiseen on varmasti käytetty yhteisöveron tuottoja. Suomalaisen veronmaksajan tulisi kyetä olemaan varma siitä, ettei hänen varojaan käytetä uskonnolliseen aivopesuun. Väärinkäytöksiä tulisi voida tarkastella avoimen kriittisesti myös luterilaisessa kirkossa.

 

Vastaukset

tasapuolisuutta kiitos

#13314 Re: Re: Re: Re: Uskomatonta!

2013-05-11 12:31:23

#13306: - Re: Re: Re: Uskomatonta! 

Samoin minäkin veronmaksajana en halua, että varojani käytetään Setan homopropagandan levittämiseen. Suomessa on jo tarpeeksi ongelmia, en halua että niitä lisätään vääristämällä nuorten seksuaalisuutta.