Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

24.04.2013 14:26

#11260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen

No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista. Haluan todella tietää näiden kahden erilaisen perhemallin vaikutukset lapsen psyykkiseen kasvuun, erityisesti olen kiinnostunut vaikutuksista seksuaalisen kehitykseen.

Toivon, että tutkittavat ovat saavuttaneet jo aikuisiän, koska monilla  ongelmat tulevat esiin vasta omien lasten syntymän jälkeen.

En halua homotutkijoiden tai ateistien tuotoksia, kiitos.

Vastaukset


Vieras

#11272 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

2013-04-24 14:40:15

#11270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista.

Siis ne on linkitetty tänne? Etkö todella osaa lukea? Täällä on jopa aivan selvällä suomenkielellä ALAOTSIKOITUA materiaalia linkkeineen päivineen ja silti itket täällä linkkien perään? Ei hyvää päivää.. Kopioinko tänne nyt sitten sivutolkulla tavaraa, vai kykenisitkö kuitenkin klikkaamaan linkkiä ja lukemaan itse?

En halua homotutkijoiden tai ateistien tuotoksia, kiitos.

Suomeksi: leimaan kaikki oman pelkkään mutuun perustuvan mielipiteeni vastaiset tulokset homotutkijoiden tai ateistien tuotoksiksi eli hylkään kaikki suoralta kädeltä.


Vieras

#11276 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

2013-04-24 14:47:05

#11270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

Minkähänlaisesta seksuaalisesta kehityksestä olet kiinnostunut? Jos kysymyksesi koskee sitä, tuleeko samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsista homoseksuaaleja, niin sinulla on varmaan olemassa vastaus siihen, miten heteroseksuaalit vanhemmat jatkuvasti onnistuvat synnyttämään ja kasvattamaan homoseksuaaleja? Jopa uskonnolliset vanhemmat, sillä moni vanhempi on myös hylännyt lapsensa tämän homoseksuaalisuuden vuoksi. Mallia on kyllä yritetty antaa, mutta ei ole onnistunut. Miksihän?

Voisiko olla, ettei lapsista kasvateta homoja tai heteroita? Että sitä vain synnytään sellaisina? Vai menetkö sanomaan vanhemmille, joiden lapsi on homoseksuaali, että he ovat epäonnistuneet kasvatustyössään?


Vieras

#11278 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen j

2013-04-24 15:07:35

#11270: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julki

"No linkitäpä meille  tietoa samaa sukupuolta olevan parin/äidin JA isän roolimalleista. Haluan todella tietää näiden kahden erilaisen perhemallin vaikutukset lapsen psyykkiseen kasvuun, erityisesti olen kiinnostunut vaikutuksista seksuaalisen kehitykseen.

Toivon, että tutkittavat ovat saavuttaneet jo aikuisiän, koska monilla  ongelmat tulevat esiin vasta omien lasten syntymän jälkeen.

En halua homotutkijoiden tai ateistien tuotoksia, kiitos."

Tein pikaisen haun ja olihan tätäkin asiaa jo tutkittu. Ensimmäinen tutkimus on pitkäaikaisseuranta lesbo-äitien kasvattamien lasten seksuaalisesta kehityksestä. Kontrolliryhmänä oli heteroperheissä kasvaneita lapsia. Kaikki lapset tavattiin 9,5 vuoden iässä ja toisen kerran aikuisiällä, 23,5 vuoden iässä. Tutkimuksen mukaan lesboäitien perheessä lapsista tulee yhtä suurella todennäköisyydellä heteroseksuaaleja kuin heteroseksuaalisten vanhempien lapsista. Ympäristöllä ei siis ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä (kehityspsykologia) ja sen oikeudet omistaa American Psychological Association.

http://www.silveroakcasino.com/blog/wp-content/uploads/3.pdf

Toinen tutkimus. Tässä tutkittiin homoseksuaalien miesten vähintään 17-vuotiaiden poikalasten seksuaalista suuntautumista. Tutkimus on vakioitu sen suhteen, kuinka paljon pojat viettivät isiensä kanssa aikaa kasvunsa aikana. Isien seksuaalisella suuntauksella ei ollut merkitystä poikien seksuaaliseen kehitykseen. Suurin osa homoseksuaalien pojista kasvoi heteroseksuaaleiksi, ihan samassa suhteessa kuin väestössä keskimäärin ja samassa suhteessa kuin heteroseksuaalisiin perheissä kasvaa homoseksuaaleja. Ympäristöllä ei ollut merkitystä lapsen seksuaaliseen suuntautumiseen. Tutkimus on julkaistu Developmental Psychology- lehdessä.

http://ibdigital.uib.es/greenstone/collect/portal_social_old/import/varis/familia/varis0149.pdf

Laitan lisää, jos löydän muita mielenkiintoisia tutkimuksia. Yhteen viestiin saa laittaa vain kaksi linkkiä.