Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10531 Re:

18.04.2013 07:43

#10506: -

Ihan yhtälailla vaikka oma lapseni olisi homo vastustaisin tätä lakia. Eikä se tarkoita että rakastaisin häntä yhtään vähempää se vain tarkoittaa että uskon että lapsi haluaa isän ja äidin vaikka se tarkoittaisi ettei minusta tule mummoa. Aika typerää verrata neovolaan sillä on kuitenkin merkitystä terveyden kanssa. Joku vauva voi vaikka kuolla jos ei vikaa huomata ajoissa. Ja ajokortinkin saa ne jotka äyttävät vaatimukset.

Vastaukset


Vieras

#10534 Re: Re:

2013-04-18 07:51:51

#10531: - Re:

Usko ei ole tiedon väärti.

Sinulle annettiin jo eilen asiaan liittyvää tutkittua tietoa aiheesta, muttet mitä ilmeisemmin ole niihin tutustunut.


Vieras

#10536 Re: Re:

2013-04-18 08:03:46

#10531: - Re:

uskon että lapsi haluaa isän ja äidin

Minä taasen uskon, että lapsi haluaa siskon ja veljen, tätejä, setejä, serkkuja, kaksi mummolaa, joista vähintään toinen sellainen pullantuoksuinen mummonmökki maaseudulla ja toinen sellainen, jossa vaari on haavoittunut sodassa, mutta on silti selvinnyt elämästä lupsakkaana ja joviaalina tarinankertojana.

Logiikkaasi seuraten alan nyt puuhata lakitasoisia kieltoja sellaisten parien lisääntymishaluille, joilla

- on aikeessa hankkia vain yksi lapsi

- kummatkin vanhemmat eivät ole elossa

- ei ole omia veljiä ja sisaria

- omilla veljillä ja sisarilla ei ole lapsia jne.

Ai niin ja sitten on vielä semmoinen juttu, että uskon ettei lapsi halua syntyä mulattina (kun koulukiusataan ja onhan se niin hassun näköistäkin, ai että, ja eihän sitä voi kieltää, että kovinhan se luonnottomalta näyttää) vaan että lapsi haluaa "samanrotuiset" vanhemmat, joten lisään lakialoitetekstiin lisääntymiskiellon

- erilaista etnistä alkuperää edustaville.

Viimeiseen tukeutuen olen ottanut vapauden käyttää aloitteen johdatontekstin pohjana omaa kirjoitustasi (#1046):

Minä haluan itselleni valhoihoisen isän ja valkoihoisen äidin, ja väitän etten ole ainoa joka näin haluaa. Joten en hyväksy sitä että "erirotuiset" lisääntyvät keskenään tai hankkivat hedelmöityshoitoja, enkä myöskään hyväksy kohdunvuokria tai Suomessa tapahtuvia ulkoisia adoptioita (ehkä ne eivät heti toteutuisikaan). Sillon vanhemmat päättävät lapsen puolesta että hänellä ei ole oikeutta "samanrotuiseen" äitiin tai isään.

Ja pointtihan tässä on että se vastuu on sillä vanhemmalla tai vanhemmaksi haluavalla. Erittäin iso vastuu ja päätösvalta toisen ihmisen elämästä. Jos on vanhemmaksi valmis osaa pistää omat typerät halunsa syrjään ja kykenee ajattelemaan mitä lapsi haluaa. Kyse ei ole vanhempien oikeudesta lapseen, vaan lapsen oikeudesta vanhempiin.


Vieras

#10591 Re: Re:

2013-04-18 17:22:19

#10531: - Re:  

 

Kuvaavaa että tuot esiin OMAN roolisi mahdollisena mummona ja sivuutat mahd. homoseksuaalisen lapsesi toiveen ja tasa-arvoisen oikeuden avioliittoon: sitähän te epäempaattiset toisia huomioimattomat ihmiset teette, olette itsekkäitä ettekä osaa asettua toisen asemaan. Nimittäin jos oikeasti osaisitte, ette vastustaisi tätä lakialoitetta.