Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10403 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.04.2013 15:55

#10393: - Re: Re: Re: Re: Re:

Niin sepä minua paljon huolestuttaakin. Kaikki hokee mina haluan sitä mina haluan tätä, kukaan ei ajattele mitä se toinen haluaa. Kaikki ajavat vain omaa etuansa.

Yhteiskunnassa kaikki ovat joskus lapsia ja mielestäni olisi tärkeää keskittyä lasten hyvinvointiin enemmän. Lapset ovat niitä jotka joskus päättävät maamme asioista.

Hyvänä esimerkkinä tuo opettaja tapaus mitä käy kun lapsille ei anneta tarpeeksi huomiota ja rakkautta. Aivan järkyttävää käytöstä siltä teiniltä.

Eikä mielestäni pitäisi vähätellä sitä kiusaamistakaan, juuri luin lehdestä nuoresta tytöstä joka tappoi itsensä kiusaamisen takia. (Olisko ollut kanadalainen nuori tyttö, hänet raiskattiin, raiskaus aiheutti kiusaamista ja lopulta hän tappoi itsensä.)

 

Vastaukset


Vieras

#10410 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-17 16:07:00

#10403: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Narsismi, suuri nykyajan vitsaus!


Vieras

#10426 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-17 16:43:35

#10403: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ainoastaan nais- ja miespareja syyllistetään heidän perheenkaipuustaan typistämällä se itsekkääksi ja perusteettomaksi "minä haluan" -vaatimiseksi. Heteropareilla samaan ei juurikaan törmää. On erityisen julmaa lyödä ketä tahansa ihmistä siitä syystä, että hän kaipaa omaa kotia lapsineen ja puolisoineen.

Yhteiskunnassa kaikki ovat joskus lapsia ja mielestäni olisi tärkeää keskittyä lasten hyvinvointiin enemmän.

Tutkimusten mukaan lapset eivät ole minkäänsortin vaarassa sateenkaariperheissä varttuessaan, päinvastoin. Nais- ja miesparien lapset voivat hyvin. Juuri viime kuussa Amerikan lastenlääkärien kattojärjestö julkaisi vahvan, kymmensivuisen ja kuudellakymmenellä lähdeviitteellä varustetun kannanoton tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Julkilausuma on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa http://pediatrics.aappublications.org/content/131/4/827.full.