Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10202 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

16.04.2013 12:53

#10198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

Uskovaiset ovat ihan itse saivarrelleet ja väännelleet raamatun sanomaa kun ovat päätelleet, että homoseksuaalisuus olisi synti. Ja samalla kyenneet unohtamaan, ettei demokratiakaan ole raamatun mukaista, eivätkä ehkäisy, orjuudesta luopuminen, avioero tai naisen tasa-arvoisuus miehen kanssa. Ei tässä ole kyse mistään muusta, kuin raamatun häikäilemättömästä käytöstä oman syrjivän asenteen puolustelemikseksi.

Vastaukset

taku

#10244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

2013-04-16 18:56:51

#10202: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Homojen ohjeita

käydäänpä kaikki kohdat läpi

DEMOKRATIA

-miten niin ei olisi Raamatun mukaista tosin Raamattu on kirjakokoelma jonka kirjoja tulisi tarkastella erikseen mutten  muista yhtään kohtaa jossa sanottaisiin että demokratia on huono

EHKÄISY

-Hankala kysymys.Näen kyllä kaikki ehkäisykeinot hyväksyttävänä varsinkin jos väennetän aborttia mutta voin olla väärässä.Kondomi on kuitenkin ilman muuta hyväksyttävää koska siinä samalla torjutaan tauteja kumpi on parempi parantaa ihminen vai tappaa ihminen sanoo Herra.

ORJUUS

-Täytyy kysyä mitä orjuudella tarkoitetaan.Eräässä mielessä varusmiespalveluskin voidan nähdä orjuutena.Mutta ei Raamatun kirjoissa missään kielletä vapautamasta orjia.Sanotaanhan siellä tee toiselle se minkä toivoisit itsellesi tehtävän.Tämä tosin pätee vain silloin kun joku ymmätää mitä pyytää ja siksi sitä ei voida soveltaa sukupuolineutraaliin avioliittoon.

AVIOERO

-Ei tosiaankaan ole hyväksyttävää onko joku muuta väittänyt.Mutta valtio ei tietenkään itä voi kieltää.

NAISTEN TASA-ARVOISUUS

-Mitä nyt on tasa-arvo pikemminkin kohta kysymys kuuluu tuleekomiesten olla samanarvoisia naisten kanssa eikä päinvastoin.