Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10080 Re: Re: Re: Otsikko

16.04.2013 05:44

#10077: - Re: Re: Otsikko 

 

Saanen huomautta että tämän adressin ovat laittaneet alulle kristilliset tahot. Jehovantodistajat eivät ole kristittyjä, vaikka heillä on samoja arvoja kuin kristityillä. Varmasti moni kunniallinen, aj oikeutta puolustava kansalainen tukee tätä adressia, vaikkei itseään Jeesuksen opetuslapseksi (=kristityksi) ehkä mielläkään, koska perustuuhan koko länsimainen oikeuskäsitys kristinuskon periaatteisiin armo käsitteenkin suhteen, vaikka monenlaiset tahot, kuten homot, tuota oikeuskäsitystä ja moraaliamme pyrkivätkin jatkuvasti murentamaan lakimuutoksilla.

Vastaukset


Vieras

#10083 Re: Re: Re: Re: Otsikko

2013-04-16 05:54:56

#10080: - Re: Re: Re: Otsikko

Saanen huomautta että tämän adressin ovat laittaneet alulle kristilliset tahot. Jehovantodistajat eivät ole kristittyjä, vaikka heillä on samoja arvoja kuin kristityillä.

Siis nyt minulta oikeasti alkavat sanat loppua.

On vaikeaa välttyä vaikutelmalta siitä, ettei täällä kirjoittavista uskovaisista löydy yhtäkään luku- saati ymmärrystaitoista.

Haaste kaikille: kertokaa ihan omin sanoin, miksi ketjussa on puhuttu jehovan todistajista. Erillisen erittelyn ansaitsevat konteksti, kirjoitustapa ja kirjoittajan motivaatio.

Ensimmäinen tämän alkeellisen harjoitelman läpäissyt saa virtuaalisen kultatähden. Ryhmätyö on sallittua, ellei jopa suositeltavaa.