Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Oppiaineena homofasismi

#10069 Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.

15.04.2013 20:36

#10067: - Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.  

 

Katselin juuri Yle-areenasta "tiededokumentin: oppiaineena fasisismi". Oli hämmästyttävää nähdä, kuinka samankaltaisia metodeja kuin em. ohjelmassa, nämä homoagitaattorit käyttävät ajaessaan asiaansa. Järjettömyys paketoidaan juuri samoihin aineksiin, kuin ohjelmassa esitetyssä kokeilussa tehtiin. Samat keinot pätevät näköjään edelleen nykyimisiinkin, oli sitten kyse millaisesta pahuudesta hyvänsä.

Vastaukset

Virgo92

#10070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.

2013-04-15 21:35:31

#10069: Oppiaineena homofasismi - Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.  

 Just joo, pahuudestahan tässä nyt on kysymys ja ihan pelkästä  pahasta tahdosta muita kohtaan! Te sen sijaan silkkaa hyvyyttänne kokoilette  nimmareita tähän" avioliiton pyhyyden adressiinne" ... homojen ilkeitä elkeitä ja hyökkäyksiä vastaan...Nyt homot ovat sittten fasistejakin!Tuhoavat Suomen kodit .ajavat teidät taivasalle ja hyökkäävät petoina päällenne... ja mitä vielä kohta kai sekaantuvat lemmikkikoiriinne. Huh,homo, hui!!!!


Vieras

#10078 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.

2013-04-16 05:37:50

#10069: Oppiaineena homofasismi - Re: Re: Re: Re: Re: Tosiasiat puhuvat puolestaan.  

 

"Katselin juuri Yle-areenasta "tiededokumentin: oppiaineena fasisismi". Oli hämmästyttävää nähdä, kuinka samankaltaisia metodeja kuin em. ohjelmassa, nämä homoagitaattorit käyttävät ajaessaan asiaansa. Järjettömyys paketoidaan juuri samoihin aineksiin, kuin ohjelmassa esitetyssä kokeilussa tehtiin. Samat keinot pätevät näköjään edelleen nykyimisiinkin, oli sitten kyse millaisesta pahuudesta hyvänsä." > Ja samaa laumasieluisuutta käytetään myös muitten kuin homojen joukko manipulaatiossa. Tokihan ihmiset saadaan homoadresssin mukaan , kun väitetään heidän antavan nimensä hyvän asian puolesta, vaikka itse asiassa ovat tuhoamassa suomalaista yhteiskuntaa, yrityksessään lakkauttaa terveen seksuaalisuuden ja perhe- / aviliittokäsitteen yhteiskunnan peruspilarina.