Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vieras

#9925 Uusavuttomat

15.04.2013 06:46

Nykynuoriso on saanut sellaisen vapaan kasvatuksen suurimmaksi osaksi, että he ovat saaneet vapaasti luuhata pitkin kyliä, kiroilla, polttaa tupakkia ym, kitata kaljaa jne. Moni ei ole tarvinnut juuri kotitöitä kotona tehdä.
Tästä tulee mieleen, että kuinka arjen pyörittäminen lapsen kanssa sujuisi esim. kahdella miehellä? Moni ei osaa edes keittää kananmunia tai kahvia, saatikka sitten muuta? Arjen asioiden pyörittäminen lapsen tai useamman kanssa vaatii todella paljon: ruoanlaitto, leipominen, tiskaaminen, siivous, pyykinpesu, silittäminen, ostokset ruoka ja vaatteet ym , ompelutyöt, lasten synttäreiden ym juhlien järjestelyt, vapaa-ajan harrastukset ym. Miten se sujuisi esim. kahdelta uusavuttomalta mieheltä? Esim. omakotitalon omistajilla on vielä lisäksi kiinteistöhuolto.
Vai meinataanko sitä pärjätä vaan chipseillä ja perunalastuilla ja kaljanjuonnilla?
Kielenkäyttö tässä adressissa on ainakin sellaista, että enpä omaa lastani antaisi päiväksikään heidän hoteisiina!

Vastaukset


Vieras

#9926 Re: Uusavuttomat

2013-04-15 06:55:10

#9925: Vieras - Uusavuttomat

Jos olet yhtään ympäristöäsi tarkkaillut, olet varmaan huomannut, että homomiehet ovat hyvinkin kiinnostuneita vaatehuollosta, ruoanlaitosta yms. Osalle tekniset asiat on suorastaan intohimo. Ehkä kaikille omakotitalo ei lisäksi ole se ainoa asumismuoto.

Perusteittesi mukaan nykyajan nuorison ei pitäis ylipäätään perhettä ruveta perustamaan, onhan se niin kauhean turmeltunutta.