Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#9806 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

14.04.2013 16:50

#9801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Millä todistat adressin surkuhupaisaksi ?

Vastaukset


Vieras

#9813 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-14 17:06:08

#9806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Surkuhupaisa-sanalla kuvataan havaitsijan kokemusta asiasta, ei objektiivista faktaa. Mitään todistamistarvetta se ei kaipaa. Perustelut sille kyllä on helppo antaa.

 

Tässä tapauksessa se koostuu uskomattomasta määrästä tietämättömyyttä niin psykologian, biologian, historian, ontologian kuin juridiikankin faktoista että myöskin äärimmäisen tarkoitushakuisesta Raamatun tulkinnasta ilman minkäänlaista ymmärrystä sen kirjoitusaikaan liittyvästä kulttuurista ja tekstikokoelman muodostustavasta. Tästä kaikesta muodostuu uskomattomia loogisia heittoja ja suorastaan magiaa lähenteleviä ennustuksia ja ajan merkkien etsiskelyä, jota säestää itsepäinen haluttomuus nähdä maailman asioissa mitään muuta logiikkaa kuin mitä muka Raamattuun perustuen edellä kuvatuilla taidoilla ja tinkimättömällä asenteella halutaan nähdä. Jälleen kerran toteutuu sanonta, että sitä suuremmat luulot, mitä vähäisemmät tiedot.

 

Kaiken kukkuraksi asiaan liittyy säännöllisin välein törkeitä solvauksia, jotka ylittävät monessa tapauksessa kirkkaasti herjauksen rajan. Se, ja se mitä tällä adressilla kaiken kaikkiaan halutaan saada aikaan, ei kyllä ole millään tavoin hupaisaa, surullista vain.