Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Valitse nimimerkki

#8806 Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

11.04.2013 05:16

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

On puhuttava kovaan ääneen siitä, että homoavioliittojen myötä perinteinen käsitys perheestä ja avioliitosta sortuu, vaikka miehen ja naisen välinen avioliitto-oikeus pysyy täysin ennallaan.

On viitattava siihen, että nykyinen avioliittokäsite on Jumalan tahtoa, vaikka Raamatussa esiintyy toinen toista hurjempia avioliittomalleja. Se, ettei kirkon tarvitse järjestää homoille kirkkohäitä on jatkuvasti unohdettava.

On vaadittava, että nykyiset homojen “kahden samaa sukupuolta olevan ihmisen rekisteröidyt parisuhteet” saavat riittää, sillä homoilla on jo muutenkin tarpeeksi hyvät olosuhteet. On saatava sellainen kuva, että homot tahtovat joitakin erityisoikeuksia, vaikka he haluavatkin vain samaa avioliittomahdollisuutta, kuin heteroparit.

Homoja tukevia on leimattava aivopestyiksi ääliöiksi, jotka ovat jääneet homojen ajamaan propagandaan.

On painotettava, ettei tasa-arvoisessa avioliittolaissa ole kyse tasa-arvosta

a) kertomalla, että homoilla on jo nyt mahdollisuus avioitua vastakkaisen sukupuolen kanssa

b) vertaamalla homoseksuaalisuutta mm. sukurutsaan

On todettava, mihin kaikkeen tasa-arvoinen avioliittolaki seuraavaksi johtaa, mm. avioitumiseen eläinten kanssa eli lajineutraaliin avioliittolakiin.

On vastustettava homoavioliittojen mukana tulevaa adoptio-oikeutta ja vedottava tunteisiin sellaisten lapsiraukkojen kohdalta, jotka joutuvat homoperheisiin, vaikka mitään perusteluja sille, että lapsi saisi huonompaa kasvatusta, ei ole. Sitä, että homot voivat nykyisenkin lainsäädännön alla adoptoida lapsia, ei tule ottaa huomioon.

On levitettävä yleistä helpotusta, ettei eduskunnan pidä hyväksyä tasa-arvoista avioliittolakia kannattajamäärästä huolimatta. Kannattajamäärää on vähäteltävä mm. sanomalla, että 2% väestöstä ei ole kansaa, ja peräti väittämällä, että kaikki, jotka eivät ole allekirjoittaneet lakialoitetta, vastustavat sitä.

On vedottava omaan hyvyyteen ja kerrottava, kuinka yrittää pelastaa avioliittoa.

Aina kun on mahdollista, on käytettävä itse kirjoittajaan kohdistuvia ad hominem -argumentteja, esim. haukkua sukurutsan vastustajia epätasa-arvoisiksi.

http://dmitryvyskubov.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136026-tasa-arvoisen-avioliittolain-vastustajan-kymmenen-kaskya

Vastaukset


Vieras

#8808 Re: Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä

2013-04-11 05:27:50

#8806: Valitse nimimerkki - Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä 

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustamisen kymmenen käskyä by:

Suomessa vaikuttavat homoaktivistit (joiden kattojärjestönä on SETA).