Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

veritas

#8800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

11.04.2013 03:36

#8740: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

Kyllä, Jumala ei ole muuttanut tätä perustotuutta miksikään. Ja kyllä, Suomen lainsäädäntö perustuu 10 käskyyn joilla on tarkoitus suojata ihmisiä kaikelta pahuudelta. Vaikuttaa selvästi että homouden kannattajat eivät halua tunnustaa mitään auktoriteetteja (perheen päänä olevaa isää, Jumalaa jolle heidänkin on tehtävä tili, etc.). Auktoriteetteja uhmaava asenne on läheistä sukua vasemmiston vallankumous-aatteille.

Homoutta puolustavista kommenteista saa helposti käsityksen että muka menneiden sukupolvien lainsäätäjät eivät olisi tienneet mitä homous on. Homoseksuaalisuutta on ollut tuhansia vuosia, mm. 1.Kuningasten kirja 15.luku mainitsee "haureelliset pyhäkköpojat" (miesprostituoidut). Kyllä homous on tiedetty Suomenkin lakeja laadittaessa.

Vastaukset


Vieras

#8807 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liit

2013-04-11 05:20:23

#8800: veritas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Tutustupa ensin Suomen oikeusjärjestelmän historiaan.

Sitten heti perään tuttu henkilöönkäyminen yhdistettynä paranoiaan ja vihjailuun.

Temppelissä toimiva miesprostituoitu on myös mielestäsi täysin verrannollinen ns. normaaliin homoseksuaaliseen mieheen, joka on tai ei ole vakiintuneessa parisuhteessa. Samalla tavalla naisprostituoitu on mielestäsi sitten täysin verrannollinen ns. normaaliin heteroseksuaaliseen naiseen, joka on tai ei ole vakiintuneessa parisuhteessa.