Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Sobu

#8726 Arka aihe

10.04.2013 18:07

On tämä keskustelun taso täällä välillä melkoisen huikeata! :D

Ymmärrän tietty, että jos ihmiset haluavat uskoa Raamatun sanaan, niin tuskin teidän mielipide muuksi muuttuu. Vaikka rehellisesti sanottuna minun mielestäni nimen omaan Raamatun sanaan uskominen selkeänä ja muuttumattomana ohjeena, ei ole älyllisen ja loogiseen ajatteluun kykenevän ihmisen juttu. Tässäkin keskustelussa on tuotu esiin valtavat määrät ristiriitaisuuksia mitä kyseisestä kirjasta löytyy. Ei täällä kaikki uskovaisetkaan ole olleet täysin yhtä mieltä siitä, mitä siitä Raamatusta pitää noudattaa ja mikä on esim. vanhentunutta ohjeistusta. On myös tuotu esille, että tietyt ohjeistukset ovat erittäin tulkinnan varaisia.

Monet uskovaiset on huudelleet, kuinka muut täällä vääristelee Raamatun sanaa. Käsittääkseni kaikki on lainanneet Raamatun jakeita sanan tarkasti. On vain tuotu esille ehdotuksia, että tietyt asiat voi tulkita usealla eri tavalla. Kenen tekemä tulkinta on sitten ehdottoman oikea? Sitä tuskin tänä päivänä voi sanoa enää kukaan.

Ei sille mielihalulle voi mitään, kun kovasti haluan itsekkin vetää suvaitsevaisuuskortin esiin ja huiskia sillä naamanne edessä. Tuntuu, että valtaosa adressin allekirjoittajista selkeästi pitää homoseksuaaleja joinain B-luokan kansalaisina. Omaan korvaani tämä kuulostaa käännettynä siltä, että ilmeisesti avioliitto-status on tahrattu, jos se oikeutetaan myös huonommalle väestölle. Ei erillaisuutta tarvitse pelätä. Onneksi minut kasvatettiin pitämään kaikkia ihmisiä yhtä arvokkaina. Toisaalta oma kunnioitukseni ihmistä kohtaan loppuu siinä, kun joku haluaa satuttaa, tai vahingoittaa toista.

Vastaukset

elämä on

#8727 Re: Arka aihe

2013-04-10 18:09:22

#8726: Sobu - Arka aihe

tervetuloa aivan samanlaiselle huikealle keskustelun tasollemme sieltä viisauden ylämaailmoista

 

 

 


Vieras

#8767 Re: Arka aihe

2013-04-10 20:00:14

#8726: Sobu - Arka aihe

Raamattu on erittäin looginen ja hyvä ohjekirja ihmiselle, joka haluaa menestyä ja elää pitkään.

Tämä on toteutunut monen kohdalla.

Vieras

#8794 Jeesushihhulit

2013-04-10 22:28:17

#8726: Sobu - Arka aihe

Ei me uskovat tässä adressissa olla maailman ainoita! Vilkaise vaikka you tubesta Hillsong, At the Cross, ladattu 20.1.2008,

kuuntelukertoja tänään 15.753.708, tai TV7 Joyce Meyer luennot, tai katso vaikka Ana Paulan esiintymistä Brasiliassa, sitä väenpaljoutta, mitä Suomessa ei näissä yhteyksissä nää.

Jäätköhän jostain paitsi?  Oletko vähän "ulkona" näissä asioissa?  Siinä olisi tutkimisen paikka.