Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

veritas

#8719 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

10.04.2013 17:50

#8708: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

Aivan oikein. Tässä adressissa esiintyvät homoliiton puolustajat vääristelevät Raamattua tahallaan, mikä on hyvin vaarallista. Tästä vääristelystä varoittaa Pietari, 2.Pietarin kirje, 3.luku :

Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;
15. ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;
16. niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

Pietarin mukaan Raamatun vääristäminen johtaa helvettiin.

Vastaukset


Vieras

#8722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-10 17:57:35

#8719: veritas - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Veritas, niinhän he tekevät ja aivan tarkoitushakuisesti, se jo osoittaa että pimeys on heidän valonsa ja kapinointi Jumalan Sanaa vastaan ilmeistä..miten sen kaltaiset saataisiin totuuden tuntoon ennen kuin on myöhäistä?

 

Ei heidän syyttävä tuntonsa siitä rauhoitu vaikka saisivat avioliitto nimikkeen suhteensa ylle.

 

Miehen ja naisen välinen avioliitto rinnastetaan Raamatussa jopa Kristuksen ja seurakuntamorsiamen väliseen liittoon, siinäkin valossa homo tai lesboavioliitto on aivan kauhistus. Jos liiton haluavat niin laittakoon jonkin eri nimen sille ja perintäasiat ovat vain lakitekninen juttu.

 

Kun muistaisimme kaikki ihmiset että lopulta vastaamme Jumalalle elämästämme..nekin jotka nyt sanovat olevansa ateisteja tms..kuolinvuoteella viimeistään ovat vitsit vähissä ja pilkkapuheet hiljenneet..ehkä kuuluu kuiskaus; "Kuuluuko minullekin ryövärin armo?"