Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#8703 Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

10.04.2013 16:50

#8700: - Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Suomessa nykymuotoinen avioliittolaki on tasa-arvoinen: naisen ja miehen välisessä avioliitossa toteutuu molempien sukupuolten tasa-arvo ja yhdenvertaisuus.

Ja sellaisenaan se on epäraamatullinen. On vaadittu pitkä kansalaisoikeusajattelun ja naisasian vauhdittama yhteiskunnallinen kehitys, että uskonnollisesta, naiset alisteiseen asemaan asettavasta lainsäädännöstä on päästy eroon.

Vastaukset


Vieras

#8708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-10 17:11:41

#8703: - Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto 

Feministeillä ja ”homojen vapautustaistelijoilla” on liiankin paljon yhteisiä nimittäjiä. Kummatkin käyvät rinta rottingilla omaa sotaansa tuulimyllyjä vastaan. Ja kaiken lisäksi yritetään aina silloin tällöin vielä noukkia omille hyökkäyksille yksittäisiä ja epärelevantteja raamatullisia perusteita(!).

Suomessa nykymuotoisenaan avioliittolaki on tasa-arvoinen. Homoaktivistit ovat lähtenee tavoittelemaan kuuta taivaalta tasa-arvo ”keppihevosenaan” siinä uskossa että homoliittojen hyväksyminen tulee olemaan vain läpihuutojuttu (= kun tarpeeksi kovaa huudetaan niin saadaan lopuksi se tikkukaramelli).

Samaa sukupuolta olevien – nonsense-järjenvastaisten – parisuhteiden väkisin ahtamiseen nykyisen avioliitto-instituution sisään samaan statukseen, ei kuitenkaan ole perusteita, ja samalla se aiheuttaisi nykyisen ja voimassaolevan avioliittolain takana seisovan valtaenemmistön syrjimisen.