Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#8636 Re: Re:

10.04.2013 12:50

#8624: - Re:

Aivan alusta lähtien tämä sama kaveri on räkyttänyt kaikkea joka on puolustanut avioliittoa. Kukaan ei jaksa tuollaista kiroamista, panettelua, parjaamista jne. Jos homot omaavat tuollaisen tavan käyttäytyä enemmistöä kohtaan niin pahasti inkkarit on päästä lähteneet. Ei tommoisia homoja kukaan halua adoption kautta isäksi.

Vastaukset


Vieras

#8648 Re: Re: Re:

2013-04-10 13:09:14

#8636: - Re: Re:  

 

No ensinnäkään en ole ollut täällä alusta asti, toiseksi en ole homo ( kuten kirjoitin, lue viestit kokonaan, ennen kuin kommentoit) ja kolmanneksi en ole edes mies vaan nainen, heteroseksuaali, miehen vaimo ja jo äiti. Too bad, kun me heterot voidaan lisääntyä keneltäkään lupaa kysymättä. Saattaisi olla turvallisempaa luovuttaa lapsia tiukan adoptioseulan läpi homoille, vai mitä? :D Ja kiitos kysymästä, ei mennyt herne nenään, mutta teillä kai meni ;) Eikö sitä sanota, että se koira älähtää... Mutta nyt alan imuroimaan ja auttamaan lapsia läksyissä ja muistan puolustaa homoseksuaalien oikeuksia vastaisuudessakin.

Vieras

#8651 Re: Re: Re:

2013-04-10 13:15:07

#8636: - Re: Re:

Täällä on useampia "räkyttäjiä", jollet ole sattunut huomaamaan. Joukossa on sekä miehiä että naisia.

Itse liityin keskusteluun joskus sivulla 250 tms. Sieltä saakka olen saanut aitiopaikalta seurata, miten avutonta nais- ja miesparien vainoajien argumentointi on. Sama tahti jatkuu tämänkin päivän puolella. Tavallisten hiljaisuus- ja kiertelymetodien lisäksi iltapäivää on sentään piristänyt konservatiivikristittyjen uusi illuminaattipiirre.