Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Rikottu ruukku

#8608 Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

10.04.2013 12:10

kirkkokunnista puolueista, eli kaikista tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta toimivan, zaatanaa tuomiokseen / onnettomuuksikseen palvelevan maailman touhuista ja politiikasta, joihin mukautuneina / osallisuudessa ne erinimiset eri kirkkokunnat / eri seurakunnatkin elää ja toimii, niiden puolesta, ULOS kutsuttuja, sen kaikille hyväksi olevan, Oikeasti Krist. vaihtoehdon rakentajiksi. Kaikesta pahasta ja vääryyden mukaisesta / zaatanaa palvelevasta, pahaksi / kärsimyksiksi seuraamuksia tuottavasta ja aiheuttavasta, = Laittomasta, kuluu sanoutua selkeästi, kuuluvasti ja näkyvästi IRTI. Ei saa olla minkäänlaista osallisuuttakaan sellaisiin, kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISUUKSIIN.

Ne on vain niitä, vain vähän nimeksi "krist". uskontosia / eriseuraisia, eri nimisiin ns. "krist" seurakuntiin ja lahkoihin lukeutuvia, jota ei elä eikä toimi / vaikuta Kristillisesti, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten eikä ohjeiden mukaisesti, vaan niiden VASTAISESTI ja vastustavasti, = antikristillisesti, = Kristuksen Jeesuksen elämällään ja teoillaan ja välinpitämättömyydellään kieltävästi, jotka elävät ja toimivat toisiaankin / Kristusta Jeesusta kohtaan Rakkaudettomasti, = muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti. = Ei Kristillisesti. Oikeat kristityt kyllä hyväksyy itselleen kärsimystäkin, niin kuin Herransakin muiden puolesta mutta ei aiheuta kenellekään muille niitä. Ja ne kärsimykset on melle vain vain mielenkiintoista haastetta, jolla ne ikuiseen ihanuuteen pääsyn esteet voitetaan, ja sinne ikuisuuden taivaalliselle puolelle pääsy varmistetaan. Joka on sitä "ahtaasta portista" sisäänkäymistä / zaatanan orjuudesta Kristuksen Jeesuksen Pyhän hengen voimassa vapaustaistelua, sitä pientä hetken kestävää, jossa kunkin usko (onko todellista ja aitoa) Kristukseen Jeesukseen uskollisuus ja kuuliaisuus koetellaan ja testataan, jossa sitten ns. valikoidutaan kelvollisiksi tai kelvottomiksi, sinne ihanaan taivaalliseen ikuiseen elämään.

Lempeästi / selkeästi opettaen ja muistuttaen.

Vastaukset


Vieras

#8613 Re: Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

2013-04-10 12:17:12

#8608: Rikottu ruukku - Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

Lempeästi / selkeästi opettaen ja muistuttaen.

Kenoviiva merkkaa ilmeisesti vaihtoehtoisia lähestymistapoja. Arvaan, että olet valkannut tuon ensimmäisen, koska edelleenkään näistä kirjoituksistasi ei ota mitään tolkkua. Jos tavoittelet jotain normaalia proosatekstiä ylväämpää ilmaisua, niin metsään menee.


Vieras

#8619 Re: Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

2013-04-10 12:23:00

#8608: Rikottu ruukku - Raamatun UT mukaan olemme niistä kaikista vääristä...

Lempeästi / selkeästi opettaen ja muistuttaen.

 

Lempeydestä en osaa sanoa, mutta selkeydestä ei noissa ruukunpalasissa ole tietoakaan.