Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Rikottu ruukku

#8475 Ihmisille / ihmiskunnalle on Luojan puolelta annettu KAIKKI ...

10.04.2013 07:12

rajattomat mahdollisuudet, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi olevat, turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavat ja takaavat kaikessa täydellisyyteen asti riittävät, rauhan ja rakkauden omaisen, sekä yhteis ja rinnakkaiselon kaikkien kanssa mahdollistavat Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen opit ja ohjeet.

Ne ilmenee siinä Hänen ihmiskunnalle oikein elämän ja toimimisen opeiksi ja ohjeiksi ilmoitus kirjassa, Raamatun UUDESSA testamentissa, jota UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakauden aikaa nyt elämme jo vuotta 2013. Ilmenee vuosiluvustammekin. Josta ilmenee myös ne Luomakuntaansa ”viljelevästi ja varjelevasti” elin tarvikkeiden ja tarpeiden tuottamisen mahdollistavat, puhtaaseen täysimääräiseen Totuuteen perustuvat / kaikkia kohtaan 100%sen Oikeuden mukaisuuden mukaiset, = ne ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaiset, kaikessa täydellisyyteen, (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymykseen) vievät elämän opit ja ohjeet.

Siitäkin huolimatta vaikka on se kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi oleva, turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistava ja tavaava vaihtoehto mahdollisuus olemassa. Se Totuuteen perustuva / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukainen. Se, vasta ja ainoastaan Oikeasti Laillinen, se puhtaaseen Totuuteen perustuva, itse koko Luomakuntamme kaikkineen Luoja ja Omistaja Jumalan Luvallinen. Hänen kaikille hyväksi sanan, = Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukainen, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukainen vaihtoehto. Että, eikö ymmärretä vai eikö vain välitetä? Jos ei ymmärretä, niin ainahan voi esittää sitä kaikille hyväksi Laillista, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisuuden mukaista vaihtoehtoa perään kuuluttavia kysymyksiä, siitä vaihtoehdosta tietäviltä / asiantuntevilta, vastausta saadakseen.

Etsivä löytää, koluttavalle avataan, anovalle annetaan, on Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen lupaus.

Vastaukset


Vieras

#8477 Re: Ihmisille / ihmiskunnalle on Luojan puolelta annettu KAIKKI ...

2013-04-10 07:15:25

#8475: Rikottu ruukku - Ihmisille / ihmiskunnalle on Luojan puolelta annettu KAIKKI ...

"Että, eikö ymmärretä vai eikö vain välitetä?"

No ei todellakaan ymmärretä mitään näistä nimimerkki Rikotun ruukun sepustuksista. Näissä ei taida olla yhtäkään ymmärrettävää, hyvällä suomella kirjoitettua virkettä. Sen sijaan lauserakenteiden ja välimerkkien pahoinpitelyä riittää kielipoliisitutkintaan saakka.


Vieras

#8479 Re: Ihmisille / ihmiskunnalle on Luojan puolelta annettu KAIKKI ...

2013-04-10 07:18:52

#8475: Rikottu ruukku - Ihmisille / ihmiskunnalle on Luojan puolelta annettu KAIKKI ...

Kirjoittajalla ei ole taatusti yksikään ruukku ehjänä.