Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#8376 Re: Re: Raamattupiiriin, mars, mars!

09.04.2013 18:45

#8353: 100 $ kysymys - Re: Raamattupiiriin, mars, mars!

Lue vastaus uudelleen (tummennetut)

Kiitos homoaktivistille tästä ystävällisestä vastauksesta, josta ei kuitenkaan vielä käynyt ilmi se perimmäinen motiivinne häiritä tätä keskustelufoorumia.

"Koska tämä on vapaa maa, siihenhän ne teidän sotaveteraanisankarit (ei tosin homosotilaat teistä) maamme pelastivat, että täällä saa sanoa mielipiteensä.

Jos sinä et kestä keskustelua, väittelyä, epäasiattomuuksia (enimmäkseen kristittyjen), niin vaihda kanavaa.

Kun SEA toi tämän tälle alustalle, se varmaankin tajusi, että kaikenlaista puhutaan."

Kysymykseesi numero yksi siis vastattiin!

Toinen kysymyksesi:

Ja toiseksi ihmettelen edelleen: Mistä kumpuaa tuo teidän agressiivinen ja mahtipontinen haastajan roolinne, vaikka olette oman omituisen parisuhdeoppinne kanssa lähes olematon vähemmistö tässä maassa?

Ihmettelehän aivan vapaasti.

Omituinen parisuhdeoppi tarkoittanee varmaankin samaa sukupuolta olevien parisuhteita. Vai mistä opista nyt olikaan kysymys. Mahtipontista rakkautta, no jaa. Arkipäiväistä pareminkin.

Mitä sitten tuohon vähemmistökysymykseen, niin Suomen lait koskevat monelta osin vähemmistöjä. Jos tässä maassa kaikki lait olisi säädetty vain "enemmistöjen" hyväksi ei meillä olisi mm. lakeja jotka takaavat ihmisten tasavertaisen kohtelun huolimatta heidän vähemmistöasemastaan.

 

Kolmas kommenttisi oli:

Onko homoaktivistien yleisenä keskustelutapana aina tuo säälittävä provosointi, vai kuuluuko se vain sinun henkilökohtaiseen tyyliisi (yrittäessäsi samalla sen avulla voitonriemuisesti lytätä eri tavalla ajattelevat maanrakoon)?

 

En osaa olla vastata kenenkään toisen puolesta. Minun tapoihini kuuluu käydä keskustelua, joskus tosin provosointi kuuluukin asiaan. En salli omaani soimattavan typeryyksillä ja asiattomuuksilla, joten niin se menee.

 

Vastaukset

100 $ kysymys

#8395 Re: Re: Re: Raamattupiiriin, mars, mars!

2013-04-09 19:10:37

#8376: - Re: Re: Raamattupiiriin, mars, mars! 

"En osaa olla vastata kenenkään toisen puolesta. Minun tapoihini kuuluu käydä keskustelua, joskus tosin provosointi kuuluukin asiaan. En salli omaani soimattavan typeryyksillä ja asiattomuuksilla, joten niin se menee."

Sinun tapaasi käydä keskustelua kuuluu näköjään käydä sitä tunnekuohussa ja tälläisellä tummennetulla tekstillä, hyvin agressiiviseen sävyyn.

Mitä sitten tuohon vähemmistökysymykseen ja Suomen lakiin tulee, ne ovat tällä hetkellä ajan tasalla. Kovaa huudetaan jatkuvasti homoliitoista, vaan miten muiden vähemmistöjen oikeudet? Eipä pidä esim. maahanmuuttajat tai pikkuruiset kielivähemmistöt minkäänlaista mekkalaa oikeuksiensa puutteista.

Miksi luulette että juuri teidän (kovaäänisen mekkalan kautta) ajamaan yritykseen saada homoliitot läpi, pitäisi valtiovallan ottaa asiakseen muuttaa nykyistä avioliittolakia?