Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#5599 Re: Re: Re: Re: Re:

02.04.2013 16:02

#5578: Jochanan - Re: Re: Re: Re:

Taitaa olla faktat hukassa.Ensinnäkään Saudi-Arabia ei ole teokratia vaan absoluuttinen monarkia jossa kaikki valta on kuninkaalla.Ankarat uskonnolliset lait koskevat vain tavallista kansaa al-Saudin suvun jäsenet ystävineen saa tehdä ihan mitä huvittaa.Eivätkä kaikki uskonnolliset valtiot ole samanlaisia.Yhtä hyvin joku oisi voinut 1930-lla sanoa haluatko elää maallisessa sekulaarissa yhteiskunnassa muuta Natsi Saksaan se olisi unelmayhteiskuntasi.Minä en ole missään vaiheessa toivonut pappisvaltaa.Kannatan demokratiaa ja jos enemistö äänestää maallisia puolueita hyväksyn sen että ne hallitsevat edellyttäen että ne eivät saa enempää paikkoja mitä niille äänimäärän mukaan kuuluu.Kannattaisi ehkä tutustua asioihin hiukan paremmin eikä vaan uskoa mitä muut sanoo.Taidat muuten itse olla jonkin sortin ääriliberaali

Vastaukset

Jochanan

#5629 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-02 16:46:24

#5599: taku - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Kovastipa on tarkoitushakuista, umpikristillisestä näkökulmasta suollettua pajunköyttä. Saudien dynastia perustuu uskonnon hyväksikäyttöön, etenkin läheiseen liitton wahhabistien kanssa. Tiukasti tulkittu sharia-laki takaa kuningashuoneelle rajattoman (mieli)vallan, ja lain noudattamista valvoo uskonnollinen poliisi. Laki sitoo myös hallitsijahuonetta juuri niin paljon kuin diktatuurien hallitsijoita yleensäkin.

 

Oikein soma teokraattisen valtion esimerkki on Vatikaani, joka on sotkeutunut rikollisuuteen ja lahjontaan perustuksiaan myöten.