Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jochanan

#5578 Re: Re: Re: Re:

02.04.2013 15:42

#5573: - Re: Re: Re: Miten Islamin uskoinen voi edes elää täällä Suomessa, jos homoja vilisee kirkoissa ynnä muuta sellasta?? Kerran nyt tasa-arvoa ajatte niin painukaa Saudi-Arabiaan. Siellähän tais olla kuoleman tuomio. Nohh joku Islamisti maa se kumminkin oli.

 

Olet käsittänyt väärin. Nimimerkki "taku" ei ole muslimi, vaan äärikristitty, joka vaatii uskonnollispohjaista lainsäädäntöä. Siksi Saudi-Arabia tai Iran olisivat hänen unelmayhteiskuntiaan.

Vastaukset


Vieras

#5580 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-02 15:44:12

#5578: Jochanan - Re: Re: Re: Re:

No voi ei. Sinä ksäitit väärin. Siis ajatukseni ei ollut muusta kuin yhdestä siellä välistä olleesta tasa-arvo kommentista. Siis Heitin vain ilmoille.

taku

#5599 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-02 16:02:58

#5578: Jochanan - Re: Re: Re: Re:

Taitaa olla faktat hukassa.Ensinnäkään Saudi-Arabia ei ole teokratia vaan absoluuttinen monarkia jossa kaikki valta on kuninkaalla.Ankarat uskonnolliset lait koskevat vain tavallista kansaa al-Saudin suvun jäsenet ystävineen saa tehdä ihan mitä huvittaa.Eivätkä kaikki uskonnolliset valtiot ole samanlaisia.Yhtä hyvin joku oisi voinut 1930-lla sanoa haluatko elää maallisessa sekulaarissa yhteiskunnassa muuta Natsi Saksaan se olisi unelmayhteiskuntasi.Minä en ole missään vaiheessa toivonut pappisvaltaa.Kannatan demokratiaa ja jos enemistö äänestää maallisia puolueita hyväksyn sen että ne hallitsevat edellyttäen että ne eivät saa enempää paikkoja mitä niille äänimäärän mukaan kuuluu.Kannattaisi ehkä tutustua asioihin hiukan paremmin eikä vaan uskoa mitä muut sanoo.Taidat muuten itse olla jonkin sortin ääriliberaali