Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

normihetero

#5518 Homoille oma kirkkokunta?

02.04.2013 11:38

Mikseivät homot perusta omaa kirkkokuntaansa vaan väkisin änkevät jengiin joka ei heitä halua mukaan? En todellakaan hakeudu homoyhteisöihin normi heterona, vaikka heitä suvaitsenkin. Miksi homot haluavat aiheuttaa pahennusta ja ärsyttää tietoisesti...kiukutella?

Vastaukset

urpot ohoi !

#5522 Re: Homoille oma kirkkokunta?

2013-04-02 11:55:32

#5518: normihetero - Homoille oma kirkkokunta?

HOMOT EI OLE ÄNKEÄMÄSSÄKÄÄN KIRKKOOSI

itse erosin kirkostanne juuri tuon vuoksi, olette inhottavia, pikkusieluisia, syntien vertailijoita, tekopyhiä, hurskaita ja nostatte raamatusta ylös vain ne kohdat jotka tuo raamatun hyvään valoon. KUKA TÄLLAISEEN LAHKOON HALUAISI KUULUA? Kirkosta eroaminen on tasaisesti nousussa, sikäli mikäli tiesit. Moni uskoo mieluummin Jumalaansa kotonaan, kuin menee moiseen kuvottavaan paikkaan missä teidän laisenne oikein keräytyy kasaan.

 

Homot hakevat juridista oikeutta, jotta voivat laillisesti mennä avioon. Sillä ei ole mitään tekemisissä kirkon kanssa, kun avioon voi mennä maistraatissa. Ja jos jotkut homot sitten haluaisi nimenomaisesti kirkossa avioon EI OLE MILLÄÄN LAILLA SINUN ASIASTI TUOMITA HEITÄ vaan päätöksen siunauksesta tekee pappi, lopullinen tuomio tulee sitten elämän päässä, joten älä sinä siitä murehdi vaan pidä huoli omista asioistasi, tuollainen ihmisvihan kuulutus ja kansankiihoitus voi viedä sinutkin vielä jonnekin lämpimään jonain päivänä. HÄPEÄ.