Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

urpot ohoi !

#5512

02.04.2013 11:18

Onhan lesbonainenkin nainen, ihan "jumalan" luoma sellainen, kuten homomieskin on mies. Ei tässä luomisjärjestelyihin kukaan olekaan puuttumassa, uskokoot kukanenkin luomiskertomukseen ja kunanenkin evoluutioon kuten haluaa.

Pointtina on saada muutos lakiin, lailla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa joten lopettakaa jeesustelu. Laki ja uskonto tulee pitää erillään. En halua valtiossa jossa lait ovat kristillisiä kun itse en ole kristitty.

Toisekseen, on typerää vaahdota siitä että lapsi tarvitsee ISÄN sekä ÄIDIN, jos tälle linjalle lähetään niin linjaatte ulos yksinhuoltajat. Eli teidän mielestänne leskeksi jääneellä naisella ei ole oikeutta olla äiti koska hänen lapsensa voivat kasvaa homoseksuaaleiksi isän mallin puuttuessa?? Huhuu nyt ihan oikeasti, oletteko tutkailleet näitä omia argumenttejanne kriittisesti ollenkaan? Tähän mennessä palsta on täyttynyt kristillisestä tekopyhästä horinasta jolla ei pitäisi olla suomen lainsäädännön kanssa mitään tekemistä.

Vastaukset


Vieras

#5517 Re:

2013-04-02 11:29:14

#5512: urpot ohoi ! -

Lue lapsipsykologiaa, niin EHKÄ käsität mitä tarkoitan.

 

taku

#5560 Re:

2013-04-02 14:53:58

#5512: urpot ohoi ! -

Ja taas kerran kysyn perusteluja sille miksi uskonto ja lainsäädäntö pitäisi pitää erillään.Teitä uskonto pois politiikasta tyyppejä kyllä riittää mutta ensimmäistäään kunnon perustelua ei ole vielä kuultu.Ja miten muuten määrittelet uskonnon.Toistaiseksi vain Tero P on antanut tähän kysymykseen jonkin vastauksen.Nostan hattua siitä hänelle.Huomatkaa että KIRKKO ja USKONTO ovat kaksi eri asiaa