Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Laiskuus on paheiden äiti

#4803 Re: Re: Re: Re:

30.03.2013 16:57

#4777: tero p. - Re: Re: Re:  

 Ja missä kohtaa Raamattua muka lukee, että Jumala piti heitä hyvinä ihmisinä. Käyttäisitpä edes järkeäsi, joka sinullekin on annettu. Jos kaikki tapahtumat olisi Raamattuun kirjoitettu, ei niin paksua kirjaa olisi olemassakaan. Se on sellainen kirja, joka vaatii ajattelemaan eikä ottamaan kaikkea vain valmiiksi kuin hyllyltä ikään. Sellaisia valmiiksi ottajia on maailma nykyään pullollaan, jotka eivät laiskuuttaan viitsi edes ajatella vaikka osaisivatkin jos vain kehtaisivat. Onpa helpoksi mennyt tämä ihmisten hyysääminen.

Vastaukset

tero p.

#4809 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-03-30 17:05:40

#4803: Laiskuus on paheiden äiti - Re: Re: Re: Re:

Kahdeksannessatoista luvussa Aabraham pyytää säästämään Sodoman jos sieltä löytyy tarpeeksi hurskaita. Ei löytynyt, mutta Lootin Jumala sentään päätti säästää:

 

15 Kun aamu jo alkoi sarastaa, enkelit kiirehtivät Lootia ja sanoivat: "Lähde heti ja ota mukaasi vaimosi ja kaksi tytärtäsi, jotka ovat täällä, muu- ten saat surmasi tämän kaupungin syntitaakan täh- den!" 16 Kun hän vieläkin vitkasteli, miehet ottivat kädestä häntä, hänen vaimoaan ja molempia tyttäriään, veivät heidät ulos ja päästivät irti vasta kaupungin ulkopuolella -- Herra oli näet päättänyt säästää heidät.

 

1. Moos. 19