Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Antikristus

#3397 Hämmästelen vaan...

27.03.2013 05:39

Mitäköhän ne Etelä-valtioiden puuvillaparonit funtsi sillon kun Pohjoisen Unionin jannut päätti vapauttaa orjat?

"Se on luonnotonta, ei raamatussa sanota mitään negrojen vapauttamisesta, sehän KIELTÄÄ SEN! Ei me sellasta negroilua haluta kadulle. Pellolle ne kuuluu maissia poimimaan ja puuvillaa. Voin antaa sulle pari jaetta raamatusta missä viitataan SUORAAN tähän aiheeseen. Ja mieti jos ne synnyttää valkoisen kanssa lapsia, siis hyi helvetti joku mulaatti mukula. Kuinka luonnotonta! Tai sit jos ne alkaa lisääntymään noiden punanahkojen kanssa? Ei me sellasta kuule pervoilua aleta---"

Pointtini on että kaikki tätä adressia kannattavat käyttävät AIVAN samoja perusteita kuin orjuuden kannattajat muinoin. Vedottiin raamattuun ja valkoisen raamatulliseen valtaan... Luen mieluummin Twilight-kirjoja kuin 1500 vuotta(kyllä, raamattu on vain 1500 vuotta vanha) vanhaa huonosti kirjoitettua kuraa jonka historiallinen painoarvo on schaiban verran ja pari grammaa päälle.

Mutta mikäs siinä jos haluatte uskoa taivaassa asuvaan mielikuvitusmörköön joka mukamas hallitsee maailmaa. Ei haittaa että teidät leimataan vielä enemmän takapajuisiksi metsäläisiksi ja kävynkerääjiksi kuin mitä jo nyt olette.

Ja suomessa on enemmän kuin prosentti(tai 50,000) homoja väestöstä. Pelkästään pääkaupunkiseudulla on noin monta, onhan se sentään melkein miljoonan ihmisen metropoli.

Ellei muuta niin tämä adressi lietsoo vihaa vähemmistöä kohtaan ja se tulisi poistaa.

Miten se menikään raamatussa? Ai niin: Kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.

Haluatteko että teidät Fundamentalistit toimitetaan "eheytykseen" hallusinaatioiden loepttamiseksi ja epäterveellisen käyttäytymismallin poistamiseksi? Tuota ehti jo yksi teikäläinen näppärästi ehdottaa homoille.

Sitten vielä: Helvetti on fiktiivinen paikka, keksitty ihmisten pelotteluksi, vähän niin kuin mörkö, tai kummitustarinat.

Vastaukset


Vieras

#3398 Re: Hämmästelen vaan...

2013-03-27 05:45:43

#3397: Antikristus - Hämmästelen vaan...

olen täysin samaa mieltä kanssasi, toveri!