Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vlk

#3220 Tulkintansa mittaansa myöten

26.03.2013 20:52

Risuaita 3211: "Homo ihmisenä on arvokas, mutta kaikkia synnillisiä tekoja ei tarvi hyväksyä."

Kertokaas nyt puolestanne heterokiihkoiset fundamentaalikristityt, että milläs tavoin teidän synnilliset teot ilmenee? Olen kuullut, että se pylly maistuu heteroseksissäkin, tänään joku nokialainen saarnaaja tuomittiin, mitä tapahtuu erilaisilla linjoilla, joissa "ollaan heteroita", mutta olisi kiva kokeilla?

Millaista on ollut mm. niiden lasten kohdalla, kun lapsista niin kovasti täällä pidätte huolta, joita on käytetty hyväksi mm. lestadiolaisten parissa?

Niinpä, kun se ei ole "meidän Jumala, eikä meidän Raamattu", joka tällaista opettaa!

Teillähän riittää vasta-argumentteja: oma tulkintanne raamatusta.

Vastaukset

Heikki

#3225 Re: Tulkintansa mittaansa myöten

2013-03-26 20:57:19

#3220: Vlk - Tulkintansa mittaansa myöten 

 

Tuonpa takia ei homoutta tule hyväksyä sen paremmin kuin muitakaan syntejä. Jumala rakastaa ihmistä, mutta vihaa syntiä. Synnin palkka on kuolema.

Vieras

#3252 Re: Tulkintansa mittaansa myöten

2013-03-26 21:18:01

#3220: Vlk - Tulkintansa mittaansa myöten

Jumala on tasa-arvoinen jokaista ihmistä kohtaan. Hänen tahtonsa on, että jokainen ihminen pelastuu kerran kadotustuomiolta. Hän tuomitsee ihmiset samalla mittapuulla. Ero on vain siinä, mitä ihminen on valinnut omassa elämässään. Jumala on siinäkin oikeudenmukainen, hän ei pakota ihmistä ottamaan vastaan Jeesuksen tarjoamaan sovitustyötä. Ihminen valitsee haluaako sovittaa syntinsä. Kukaan ihminen ei muuten ole synnitön, vaan kaikki ovat Jumalan kirkkautta vailla. Olkoon se sitten homo tai hetero, ateisti tai heterokiihkoiset fundamentaalikristityt.